NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Specialii de Pașcani sărbătoresc Zilele Școlii

În perioada 3 – 6 decembrie 2019, Școala Gimnazială Specială Pașcani sărbătorește 43 de ani de învățământ special și special integrat și cu acest prilej se organizează activități specifice, reunite sub genericul „Zilele școlii”.

Programul activităților cuprinde:

Marți, 3 decembrie 2019- Ziua copilului cu dizabilități

În această zi se vor organiza ateliere de lucru/ recreative cu părinții elevilor. Atelierele au  ca temă decorațiuni pentru bradul de Crăciun, activități la atelierul de art-terapie, la laboratorul de bucătărie, vizionare filme, etc.

Se va organiza și un atelier de terapie prin mișcare, coordonat de profesorii kinetoterapeuți la care vor participa elevii școlii.

Cu daruri pentru prietenii noștri o activitate ce va consta în oferirea unei scrisori deschise cu distincții personalizate, partenerilor noștri din comunitate, ca un gest de recunoștință pentru implicarea și colaborarea în proiectele școlii. Distincțiile sunt realizate de elevii școlii.

Miercuri, 4 decembrie 2019- Ziua profesorului special

În această zi vor fi oferite distincții profesorilor care activează sau au activat în cadrul Școlii Gimnaziale Speciale Pașcani.

În aceeași zi va fi lansată revista școlii cu nr. 13 „Specialii de Pașcani” cu tema „Învățăm împreună să devenim o variantă mai bună a noastră”.

Joi, 5 decembrie 2019- Ziua voluntarului special

Va fi o zi în care vom celebra voluntarii înscriși în cadrul proiectului de voluntariat „Pentru un zâmbet de copil”. Voluntarii  își vor exprima mesajele despre activitatea lor în școală noastră, printr-un clip video „Sunt voluntar special”.

Specialii de Pașcani vor participa la evenimentul „Fulgi de bucurie”, editia a VI – a, joi 5 decembrie 2019, in luna decembrie 2019 la Teatrul pentru Copii și Tineret „Luceafărul” din municipiul Iași, eveniment la care vor participa copii și profesori coordonatori din toate școllie speciale aflate in structura Consiliului Judetean Iași.

Vineri, 6 decembrie 2019, începând cu ora 10.00, va fi organizată o serbare dedicată „Sfântului Nicolae”, iar cadourile mult așteptate vor fi aduse  de elevii de la Liceul Teoretic „Solomon Haliță” din Sîngeorz-Băi.

Drag Partener,

Anul 2019 a fost pentru Şcoala Gimnazială Specială Paşcani un an cu multe activităţi frumoase, încununate de rezultate deosebite, în care un rol important l-aţi avut dumneavoastră prin sprijinul pe care ni l-aţi acordat.

Prin această scrisoare ne dorim să vă aducem un gând de mulţumire pentru ceea ce aţi făcut pentru noi, pentru tot ce aţi simţit şi pentru toate gândurile bune îndreptate spre „Specialii de Paşcani” şi pentru strădania lor zilnică  de a deveni mai buni.

Cu ocazia zilelor Şcolii Gimnaziale Speciale Paşcani vă rugăm să ne acordaţi onoarea a vă numi Partener „Special de Paşcani” 2019.

loading...
Advertisements

Related posts

Rezultate de excepție pentru Colegiul „Sadoveanu” la Olimpiada județeană de chimie

Redacția

Campanii de informare în cadrul proiectului ”Caravana ocupării în satele din regiunile Centru, Nord Est și Sud Est”

Redacția

„Integritatea nu are nevoie de reguli”concurs The English Speaking Union, la Colegiul Unirea

Redacția
Încarcă...