NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Soţia agresivă, evacuată din locuinţa comună. „Bea si mă bate”, se plânge soţul

Un soţ terorizat de nevastă nu se hotărăşte dacă vrea să o evacueze din locuinţa comună sau nu. Bărbatul, cu un handicap grav, invalid de ambele picioare şi cu o stare de sănătate precară, a cerut la sfârşitul lunii trecute sprijinul justiţiei, spunând că a doua sa soţie îl închide în casă fără mâncare, în frig sau, dimpotrivă, cu centrala pornită la maxim, spunând că vrea să-l vadă cum moare sub ochii ei. 

Costică G. a reclamat că în ultimii 6 ani soţia sa îl bate, consumă alcool, nu-i permite să-şi ia medicamentele şi pleacă de-acasă zile în şir. În zilele când e trează, se comportă normal, dar aceasta s-ar întâmpla doar o dată pe săptămână. Prima soţie i-a decedat, ca şi copilul pe care îl aveau împreună. Femeia, Floarea G., nu s-a prezentat în instanţă şi nici nu a formulat întâmpinare. De altfel, şi avocatul său, desemnat din oficiu, a precizat că nu a reuşit să ia legătura cu ea, deci singurele sale comentarii pot fi cele bazate pe litera legii şi nu pe cunoaşterea cazului din perspectiva clientei.

Martorul chemat de judecători a confirmat spusele soţului, arătând că acesta a apelat de multe ori la el pentru a supravieţui. Ca urmare a celor aflate, magistraţii Judecătoriei au decis emiterea unui ordin de protecţie pe o durată de două luni, dispunând evacuarea femeii din locuinţa comună şi obligarea ei la păstrarea unei distanţe minime de 50 de metri faţă de soţul său. Bărbatul a făcut însă apel împotriva sentinţei, în faţa Tribunalului, de pe o poziţie diametral opusă. După emiterea sentinţei Judecătoriei, Costică G. A anunţat că renunţă la acţiunea împotriva soţiei sale. Magistraţii Tribunalului nu au avut altă variantă decât să aprobe renunţarea şi să dispună anularea sentinţei iniţiale.

ziaruldeiasi.ro

  
Advertisements

Related posts

Mașină proiectată în foișorul unei familii din Gâștești. Oamenii serveau prânzul! (Foto)

Ema Roman

Două cărămizi aruncate de pe un bloc din Bastilia au distrus mașina unei firme de pază

Redacția

Pășcănean trimis în judecată alături de alți 13 tineri pentru înșelăciuni prin telefon

Redacția
Încarcă...