NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Soţ şi soţie, dealeri de droguri în Iași. La percheziţie, un câine a găsit canabis în noptieră

Doi dealeri de droguri din Galata, soţ şi soţie, au fost ridicaţi ieri de către poliţiştii de la antidrog şi procurorii de la DIICOT Iaşi. Petronel şi Elvira Luca au fost reţinuţi în cursul zilei de ieri pentru infracţiunea de trafic de droguri, ei fiind audiaţi în cursul nopţii de către autorităţi. În casa acestora au fost găsite droguri, bani, cât şi arme albe.

Culmea, soţii Luca ţineau drogurile în noptieră, ea fiind cea care distribuia drogurile după ce în prealabil clienţii treceau pe la el. Petronel lua banii de la clienţi, în zona Galata, apoi erau trimişi la soţia lui, care dădea drogurile direct din casă.

Poliţiştii l-au prins ieri la amiază în flagrant pe Petronel, în timpul unei tranzacţii, apoi au mers la domiciliul acestuia unde au scotocit casa în care locuiau, timp de câteva ore. Poliţiştii Antidrog au găsit canabis într-o noptieră, cu ajutorul unui câine special antrenat. De asemenea, anchetatorii au găsit aproximativ 10.000 de lei, o sumă în euro, cât şi o arbaletă, în casa celor doi.

Advertisements

Cei doi soţi Luca vindeau drogurile în cartierele Galata şi Nicolina de câţiva ani de zile, timp în care au fost filaţi de către poliţişti. Femeia era poreclită “Duţa” în rândul consumatorilor de droguri care frecventau anturajul. De altfel, soţul său, Petronel, este recidivist. La nivelul anilor 2000 – 2005 acesta a fost condamnat pentru mai multe infracţiuni de natură judiciară, cum ar fi furturi şi tâlhării, iar în anul 2016 a fost condamnat pentru trafic de droguri. Acesta a stat în închisoare, apoi, după ce a fost eliberat condiţionat, s-a apucat de vechile metehne.

Advertisements
  

ziaruldeiasi.ro

Advertisements
Advertisements

Related posts

Nori spectaculoşi deasupra Iaşului în această dimineaţă. “O minunată îngemănare între vară şi toamnă”

Redacția

Chirica: Dacă nu se va întâmpla nimic nici în 2024 cu autostrada şi centurile Iaşiului, Paşcaniului, luaţi act de demisia mea din politică

Redacția

Bolnavii şi medicii catolici din Dieceza de Iaşi pleacă sâmbătă în pelerinaj la Cacica

Redacția
Încarcă...