NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Soț și soție arestați preventiv, după ce s-a descoperit că vindeau droguri cot la cot

Un cuplu, soț și soție, a ajuns în arest preventiv, după ce procurorii DIICOT Vrancea au descoperit că cei doi vindeau droguri cot la cot.

Alături de cei doi, din grupare mai făcea parte un bărbat care obișnuia să meargă constant pe ruta Oradea – Constanța pentru a cumpăra droguri ca ulterior să le comercializeze pe litoral.

Ancheta a scos la iveală că soțul și soția importau droguri, cel mai probabil din Spania, și se întâlneau în Oradea cu al treilea membru al grupării.

De altfel, întreaga poveste a ieșit la iveală după ce bărbatul respectiv a fost prins pe ruta Oradea – Constanța având asupra sa peste 100 de grame de cocaină și ketamină, marfă pe care intenționa să o vândă pe litoral cu 14.000 de euro.

  

S-a stabilit că membrii grupării vindeau gramul de cocaină cu 60 de euro, doza de ketamină cu 35 de euro, iar pastilele de ecstasy cu 3-4 euro.

S-au efectuat mai multe percheziții în Bihor și Constanța, ocazie cu care au fost confiscate 5.000 de pastile de ecstasy, 100 de grame de cocaină, 50 de grame de ketamină și 150 de grame substanță cristalină de MDMA precum și o pușcă cu aer comprimat, 7.900 de lei, 300 de euro, 50 de lire sterline și un autoturism.

Magistrații de la Tribunalul Vrancea au dispus arestarea preventivă a celor trei inculpați, aceștia fiind acuzați de comiterea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de mare risc, deținere de droguri de mare risc în vederea consumului şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

observator

Advertisements

Related posts

Pensionarii ieşeni, avertizaţi în privinţa escrocilor

Redacția

Tamponările se țin lanț în intersecția de la Kaufland. Sensul giratoriu nu prezintă interes

Oana Cordoneanu

Bărbat din Miroslovești identificat după ce a urcat băut la volan

Redacția
Încarcă...