NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Somație publică către proprietarul centrului comercial dintre Lidl și fostul sediu al RAGCL!

Proiectul privind amenajarea celor trei sensuri giratorii de pe strada Moldovei, în zona centrului comercial ridicat pe amplasamentul fostului sediu al ITRD Pașcani, ar putea ajunge în instanță. Primarul municipiului Pașcani a anunțat în ultima apariție la postul de televiziune Actualitatea Tv, că este dispus să aleagă calea instanțelor de judecată, pentru a rezolva problema.

Marius Pintilie a precizat în emisiunea “În Obiectiv”, difuzată de Actualitatea Tv, miercuri, 18 ianuarie, că municipalitatea ar putea alege calea instanțelor de judecată pentru obligarea constructorului să respecte hotărârile Consiliului Local.

“Avem o hotărâre a Consiliului Local. Dacă constructorul nu o va respecta, ne vom îndrepta în instanță împotriva lui. Din punctul meu de vedere este o bătaie de joc ceea ce fac”, a spus Marius Pintilie, primarul municipiului Pașcani.

Firma care a ridicat centrul comercial pe amplasamentul fostului sediu al ITRD Pașcani și-a lat angajamentul să realizeze două sensuri giratorii, ca și căi de acces către zona comercială. Acest lucruru nu s-a întmplat până astăzi. Constantin Stoica, reprezentant al dezvoltatorului ce a proiectat centrul comercial, a susținut pentru Actualitatea Tv, că se așteaptă obținerea autorizației de construcție, în vederea demarării amenajării sensurilor giratorii.

Advertisements
  

Întrebați la Primărie de ce nu avem autorizația“, ne-a spus Constantin Stoica.

Advertisements

Reamintim faptul că odată cu deschiderea centrului comercial proprietarul investiției și-a luat angajamentul să realizeze două sensuri giratorii: unul la intrarea din vecinătatea Lidl, altul în față la Kaufland.

De asemenea, primăria a decis să asigure cheltuielile pentru amenajarea sensului giratoriu de la intersecția străzilor Moldovei, cu Crinilor și Dragoș Vodă.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ce telefoane nu vor mai putea folosi WhatsApp din februarie 2020

Redacția

Ședință de Consiliu Local, aferentă lunii martie

Redacția

Sala Multifuncțională din Primărie mai înghite un milion de lei și în 2013

Marius Parteni
Încarcă...