RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Soluție pentru plombarea craterelor de pe străzile din Pașcani la ieșirea din iarnă

Situația străzilor unde au apărut cratere pe partea carosabilă la ieșirea din iarnă a fost discutată astăzi în ședința Consiliului Local. Consilierul Sorin Olariu (PMP) a sugerat administrației locale o soluție.

 

  

 

Pe multe străzi din municipiu, așa după cum arătam și ieri în articolele noastre, s-au format adevărate cratere odată cu ieșirea din sezonul rece. Consilierul PMP a propus astăzi șefilor Primăriei o soluție pentru acoperirea acestora.

“Pentru a plomba străzile, ca o soluție provizorie, ați putea achiziționa mixtură asfaltică stocată la rece. Știu că se folosește și în alte localități. Până la achiziția mixturii, cred că putem folosi acest produs”, a declarat Sorin Olariu.

Viceprimarul Gabriela Nedelcu a susținut că s-a apelat la acest produs, dar după câteva zile a cedat. Cum stațiile care produc asfalt nu și-au început încă activitatea, gropile din străzi vor fi plombate cu beton.

Related posts

Pintilie: „După alegeri, ApaVital începe sistarea apei la blocuri”! Pantazi confirmă: „Și dumneavoastră ce garanție dați că dacă ajungeți primar nu se va opri apa”?

Răzvan Grecu

Sorin Olariu acuzat de către viceprimarul Cristian Rățoi că are o rudă cu o „terasă ce a apărut aiurea prin oraș”

Răzvan Grecu

Primăria obligată de instanță să preia de la ApaVital, bunuri în valoare de 500.000 de euro!

Răzvan Grecu
Încarcă...