NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Șoferii și pietonii vor camere de supraveghere în intersecțiile semaforizate!

Accidentul rutier de sâmbătă, din intersecția semaforizată de pe strada Moldovei, la intersecția cu Crinilor și Dragoș Vodă, ridică unele semne de întrebare. Coliziunea dintre autospeciala de Poliție și autoturismul Duster, ambele conduse de niștre tinere, este acum sub ancheta procurorului de caz și a polițiștilor de la Biroul Rutier.

Autospeciala, ce aparține de Secția 6 Rurală Pașcani, venea dinspre Topile, pe strada Dragoș Vodă și se îndrepta către Spitalul Municipal de Urgență Pașcani.

Iată ce ne-au comunicat cei de la Biroul de Presă din cadrul IPJ Iași:“La data de 14 noiembrie a.c., într-o intersecție din municipiul Pașcani a avut loc o coliziune între o autospecială a Secției nr. 6 Poliție Rurală Pașcani, aflată în misiune și un alt auto. În urma accidentului, polițista care conducea autospeciala de poliție a fost transportată la spital pentru investigații medicale. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Autospeciala de poliție însoțea o ambulanță. Verificările continuă”.

Tânăra care se afla la volanul autoturismului marca Duster intrase în intersecție pe strada Moldovei direcția spre Gâștești, pe culoarea verde a semaforului, când a lovit lateral autospeciala. Martorii spun că semnalele luminoase și sonore au fost puse în funcțiune de agenții din mașina de Poliție, în momentul în care au intrat în intersecție, pe culoarea roșie a semaforului. Acheta în acest caz va stabili cine se face vinovat de producerea accidentului rutier.

Pe rețelele de socializare au apărut multe comentarii la articolele publicate de presă, dar și de cei care au filmat. Mulți consideră că se impune amplasarea camerelor de luat vederi în intersecții, astfel încât să poată fi stabilit cu exactitate cine este vinovatul, în momentul în care se produc evenimente rutiere, dar și pentru siguranța pietonilor.   

Advertisements

Related posts

Probă suplimentară pentru aspiranţii la cascheta de poliţist: răbdarea la coadă

Redacția

Un căruțaș a fost găsit mort pe câmp

Răzvan Grecu

CNAIR: Valabilitatea rovinietei nu se prelungeşte automat în perioada stării de urgenţă

Redacția
Încarcă...