RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Șoferii români se plâng de amenzile date în Grecia: „Este prima dată în cei 11 ani, de când venim”

Un șofer român s-a plâns pe un forum destinat vacanțelor în Grecia că a primit amendă pentru „uimitoarea viteză de 111 km/ora pe autostradă”. „Este prima dată în cei 11 ani de când venim în Grecia, și am încasat amenda”, spune bărbatul.

Prin mesajul său, românul îi avertizează pe ceilalți șoferi să fie atenți atunci când călătoresc în Grecia. El a postat și o fotografie cu amenda primită. 

„Atenție la viteză legală. Noi am luat amendă la uimitoarea viteză: 111 km/ora pe autostradă. Am încasat 20 euro pentru 20 km peste viteza legală. Aparent era o secțiune de 90 km și imediat după poliție cu pistol radar. Este prima dată în cei 11 ani de când venim în Grecia și am încasat amenda, stau imediat după ieșirea din vama Kulata. Polițiștii nu vorbesc deloc engleză”, a scris șoferul român, pe Forum Halkidiki. 

Postarea a stârnit numeroase comentarii. Unii șoferi spun că „românii sunt vitezomani”, iar alții reclamă că „pe multe drumuri din Grecia nu sunt indicatoare cu limita de viteză”.

  

„Au grecii niște limite de viteză pe autostrăzi. Nici indicatoare cu limitele de viteză nu prea sunt”, susține o persoană. 

„De o săptămână sunt în Grecia si ce să vezi, românii noștri merg cu 20 km/h peste limita legală peste tot. Păi bine face polișia că stă la panda. Toți merg în coloana cu limita legală, românașii noștri sunt mereu grăbiti. Mai sunt și bulgari, sârbi însă cei mai mulți care merg cu viteză sunt din România”, a scris un internaut.

„Ieșirea la Kulata este în drum european limita 90, nu autostradă. Noi avem impresia ca este autostradă, deoarece nu suntem învățați cu acestea”, a scris un alt șofer.

continuare pe adevarul.ro

Related posts

Tânăr din Pașcani căutat de poliție

Redacția

Ce trebuie să faci pentru a nu fi victima unor violențe sau furturi de bunuri!

Redacția

Mesajul inedit cu care poliția îi îndeamnă pe șoferi să folosească anvelope de iarnă: Fetele care cad pe gheață de Bobotează se mărită

Redacția
Încarcă...