NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Șoferii de TIR pun piciorul în prag! Campanie inedită de prevenire a accidentelor rutiere: „Îmi iau piciorul de pe accelerație când cineva încearcă să mă depășească”

O campanie unica a fost initiata de soferii de TIR, pentru a incerca prevenirea accidentelor a caror victime sunt tot mai multi participanti la trafic.

Astfel, o organizatie a conducatorilor de camioane a initiat un proiect prin care indeamna ca atunci cand observi ca esti depasit, sa iei piciorul de pe acceleratie.

  

O organizatie poloneza a soferilor de tir, Protest 69, a initiat campania prin care sa previna accidentele provocate de depasirile gresite, scrie trans.info. Prin mesajul central al campaniei „Imi iau piciorul de pe acceleratie cand cineva incearca sa ma depaseasca” , soferii sunt invitati sa conduca defensiv, nu agresiv, chiar si in situatiile in care se pot confrunta cu eventuale „provocari” din partea altor participanti la trafic.

Articol integral pe www.bzi.ro

Advertisements

Related posts

Pompierii voluntari din Lespezi, locul II la etapa judeţeană a concursului SVSU Iaşi

Ema Roman

Lovitură pentru fumători: Camera Deputaţilor a adoptat proiectul

Redacția

5195 de păşcăneni cer schimbarea Constituţiei. Iaşul fruntaş la semnat împotriva căsătoriilor între persoane de acelaşi sex

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site