RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Şofer de BMW, beat şi fără permis! Poliţiştii l-au prins în timp ce se ascundea după tomberoane

Întâmplarea a avut loc în municipiul Iaşi pe pasarela Nicolina. Conform oamenilor legii, şoferul avea peste 100 de kilometri pe oră şi nu a oprit la semnalele acustice ale poliţiştilor. Întâmplarea a avut loc în zona Nicolina duminică, 21 iunie 2020. În cursul zilei trecute, un şofer care conducea un autoturism marca BMW avea peste viteza legală. Oamenii legii au observat acest lucru şi l-au somat să se oprească dar fără succes. Poliţiştii l-au urmărit prin trafic, iar şoferul a încercat să fugă de responsabilitate. După câteva minute de urmărire, şoferul a oprit părăsind autovehiculul pe care îl conducea. Acesta a încercat să se sutraga legii, încercând să se ascundă în spatele unor tomberoane. Totuşi, poliţiştii l-au descoperit pe şoferul teribilist şi au constatat faptul că acesta era băut şi nu deţinea un permis de conducere.

Poliţiştii rutieri l-au găsit pe şofer ascunzându-se după câteva tomberoane. Acesta susţine că nu el a condus autoturismul. Oamenii legii au ridicat autovehiculul pentru amprentare. În urma cercetărilor efectuate se va stabili cu exactitate cine se afla la volanul autoturismului marca BMW.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

BZI

  

Related posts

Acţiune rutieră. Polițiștii pășcăneni au aplicat 78 de sancțiuni, într-o singură zi

Redacția

Șofer sancționat pentru că avea ITP-ul și asigurarea auto expirate

Oana Cordoneanu

La un pas de tragedie: Un autocar plin cu turiști ucraineni a fost străpuns de un buștean căzut dintr-un camion. Bilanț: 7 răniți grav! (VIDEO)

Răzvan Grecu
Încarcă...