NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Şofer aproape de comă alcoolică: a trecut prin trei curţi, lovind gardurile, o casă şi o maşină

Maşina unui tânăr din Târgu Frumos s-a comportat ca o bilă de biliard într-un accident petrecut în localitate. Şoferul nu a păţit nimic, dar a ajuns în faţa judecătorilor sub acuzaţia de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului. 

A scăpat de închisoare, dar şi de grija condusului pe câţiva ani. Accidentul s-a petrecut în noaptea de 18/19 octombrie 2018, în jurul orei 2.25, când Ştefan Vasiliu a pierdut controlul asupra Fordului pe care îl conducea. Maşina a părăsit partea carosabilă şi s-a lovit de copacul din faţa unei case. De acolo, a ricoşat în peretele casei vecine, apoi într-un Opel parcat, oprindu-se în gardul unei a treia gospodării. Probele biologice care i-au fost ridicate după accident au indicat o alcoolemie de 2,6‰ în sânge.

Trimis în judecată la Paşcani, tânărul şi-a recunoscut fapta, beneficiind astfel de o reducere cu o treime a limitelor speciale de pedeapsă. În locul unei pedepse cuprinse între 1 şi 5 ani de închisoare, Vasiliu urma să fie condamnat la cel mult 3 ani şi 4 luni. Magistraţii au mai luat în calcul faptul că tânărul nu avea antecedente penale, oprindu-se asupra unei pedepse de 2 ani şi 4 luni de închisoare, cu suspendarea executării pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani şi 6 luni. În plus, judecătorii au decis ca tânărului să i se interzică dreptul de a conduce autovehicule pe o durată de 5 ani. Sentinţa a fost atacată de Vasiliu, dosarul intrând recent pe rolul Curţii de Apel.

ziaruldeiasi.ro

  

Advertisements

Related posts

Rezultate alegeri Târgu Frumos: Vatamanu votat de 70% din cetățeni. PSD are 11 mandate în Consiliul Local

Marius Parteni

Primăria Târgu Frumos: Concurs pentru ocuparea unui post vacant

Redacția

PSD a câștigat alegerile parlamentare detașat și la Târgu Frumos

Ema Roman
Încarcă...