NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Societea Lincas va reabilita iluminatul pe strada Abator, din banii obținuți de Primărie de la RomPak

Primăria Pașcani a încheiat astăzi un contract cu firma Lincas SRL pentru execuția lucrărilor de modernizare a iluminatului pe strada Abator. Investiția este realizată în baza unei sponsorizări pe care administrația locală a obținut-o din partea societății RomPak SRL. Valoarea acesteia este de 10.000 lei. La această sumă se adaugă alții 4.000 lei pe care Primăria îi va plăti ca manoperă a lucrării.

Pe această stradă vor fi montate 20 de lămpi cu becuri led, care au o vârstă de viață de până la 5 ani. De asemenea va fi montat și un contor, pe baza căruia se va stabili consumul.

„Dacă vor fi mai mici costurile, cu siguranță trebuie să implementăm acest sistem în tot orașul”, ne-a declarat Vasile Axinte, viceprimarul municipiului Pașcani.
Termenul de execuție al lucrărilor este de zece zile. Precizăm faptul că societatea RomPak și-a manifestat interesul de a reabilita iluminatul stradal de la intrarea în municipiu dinspre Blăgești, până la pasajul peste calea ferată Pașcani-Roman.    

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Prest Serv Apa va relua de astăzi furnizarea apei la o mică parte din locatarii blocului P4! În continuare apa la wc-uri rămâne oprită. Primarul dezinteresat de această problemă!

Răzvan Grecu

Lucrări de investiții în două zone inundabile din comuna Lespezi

Marius Parteni

Amenzi de zeci de mii lei pe drumurile din județ

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site