RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Societea Lincas va reabilita iluminatul pe strada Abator, din banii obținuți de Primărie de la RomPak

Primăria Pașcani a încheiat astăzi un contract cu firma Lincas SRL pentru execuția lucrărilor de modernizare a iluminatului pe strada Abator. Investiția este realizată în baza unei sponsorizări pe care administrația locală a obținut-o din partea societății RomPak SRL. Valoarea acesteia este de 10.000 lei. La această sumă se adaugă alții 4.000 lei pe care Primăria îi va plăti ca manoperă a lucrării.

Pe această stradă vor fi montate 20 de lămpi cu becuri led, care au o vârstă de viață de până la 5 ani. De asemenea va fi montat și un contor, pe baza căruia se va stabili consumul.

“Dacă vor fi mai mici costurile, cu siguranță trebuie să implementăm acest sistem în tot orașul”, ne-a declarat Vasile Axinte, viceprimarul municipiului Pașcani.
Termenul de execuție al lucrărilor este de zece zile. Precizăm faptul că societatea RomPak și-a manifestat interesul de a reabilita iluminatul stradal de la intrarea în municipiu dinspre Blăgești, până la pasajul peste calea ferată Pașcani-Roman.    

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

A fost promulgată legea care permite șoferilor să conducă autocare de la 21 de ani și camioane de la 18 ani

Redacția

Premierul Marcel Ciolacu a început ieri vizita de lucru în SUA. Întâlniri cu Lloyd Austin, Antony Blinken, secretarul general al ONU, dar și cu reprezentanții companiilor Google și Lockheed Martin

Redacția

Guvernul ia cu două mâini ce a dat doar cu o singură mână

Redacția
Încarcă...