RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Societatea Lorimer SRL s-a conformat. Pune la dispoziția Primăriei terenul pentru amplasarea locomotivei!

Suprafața de teren din fața Gării deținută cu contract de închiriere de societatea liderului PNL Pașcani, va fi pusă în câteva zile la dispoziția autorităților. Societatea Lorimer SRL a depus încă de anul trecut cerere de reziliere a contractul de închiriere, cu un an mai devreme, pentru ca primarul să amplaseze locomotiva.

Marius Pintilie, unul din proprietarii Lorimer SRL, a anunțat în ședința din data de 30 octombrie 2019 că renunță la contractul de închiriere, pentru ca pe locația respectivă să fie amplasată locomotiva. El a depus o informare în scris la secretariatul Primăriei, la care nu a primit nici un răspuns.

Cu toate acestea chioșcul ce aparține societății este dezmembrat aproape în totalitate. Până la finele săptămânii terenul va fi eliberat, astfel că Primăria poate demara procedurile pentru amplasarea locomotivei, dacă asta intenționează cu adevărat.  

Related posts

Normalitate, Prosperitate?: Gică Zanet, administratorul public al Pașcaniului, este incompatibil! Sicme SRL a încasat în 2012 de la Spitalul Municipal de Urgență 235.168 de lei! Nimeni nu s-a autosesizat!

Răzvan Grecu

Consilierii opoziției cer renunțarea la ARSACIS și ApaVital, pentru neplata redevenței

Marius Parteni

Pierderi de apă din rețeaua de pe strada Ceferiștilor. ApaVital nu va opri alimentarea cu apă

Teona Gherasim
Încarcă...