NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Social democraţii spun că vor câştiga lejer alegerile din iunie 2016: candidatul partidului va fi anunţat săptămâna viitoare

Partidul PSD Paşcani se arată încrezător în rezultatul scrutinului din 5 iunie 2016. Aceasta este concluzia după declaraţia de presă susţinută ieri seară de purtătorul de cuvânt al formaţiunii politice, Gabriela Nedelcu. 

 

Aceasta a declarat că, în conformitate cu un sondaj de opinie comandat de organizaţia locală, oricare dintre potenţialii candidaţi ai partidului, se plasează considerabil în faţa contracandidaţilor.

“În cadrul Partidului Social Democrat Paşcani, ne-am întrunit în şedinţa Comitetului Executiv. Pe ordinea de zi au fost unele măsuri organizatorice în vederea pregătirii campaniei. Punctul doi pe ordinea de zi a fost prezentarea sondajului de opinie realizat de către partidul nostru. Ni s-au prezentat toate componentele sondajului, prefosionist făcut. Ceea ce vreau să subliniez este faptul că Partidul Social Democrat, şi potenţialii noştri candidaţi la funcţia de primar, depăşesc considerabil celelalte partide şi ceilalţi candidaţi””, a declarat Gabriela Nedelcu, purtător de cuvânt al PSD Paşcani.

Surprinzător este că, deşi surse din PSD anunţaseră că ieri urma să fie stabilit candidatul pentru Primăria Municipiului Paşcani, această nominalizare a fost amânată pentru o şedinţă ce va avea loc săptămâna viitoare.

Aceleaşi surse au precizat pentru NewsPascani.com şi Actualitatea TV că favorit pentru această nominalizare este viceprimarul Vasile Axinte, care are susţinerea întregului partid, însă se pare că el nu este foarte hotărât pentru această responsabilitate.

Vicele Axinte a făcut o contra propunere partidului şi l-a propus pe actualul primar Dumitru Pantazi să candideze din nou, susținând că acesta se plasează cel mai bine în sondajul intern al PSD. Rămâne de văzut care va fi decizia PSD, însă se naște un semn de întrebare față de declarațiile optimiste ale social democraților, deoarece aceștia nu au vrut să prezinte rezultatele sondajului atunci când au fost chestionați pe această temă.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Apa întreruptă în zona vale din cauza unor lucrări

Redacția

Ședință ordinară de CL cu 18 puncte pe ordinea de zi

Redacția

Programul Intertrans Company, actualizat, începând de luni

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site