RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

Soarta tragică a lui Cristian Vasile. Trădat de femei şi batjocorit de autorităţi, interpretul “frumoasei Zaraza” şi-a găsit sfârşitul într-un mormânt fără cruce

Soarta tragică a lui Cristian Vasile. Interpretul melodiei “Zaraza” a avut un succes răsunător, însă a fost trădat de femei și a fost înmormântat fără cruce. A cunoscut faima, dar și declinul.

Cristian Vasile a fost un celebru interpret de muzică ușoară din perioada interbelică. A avut succes și a fost apreciat de femei, însă a avut o soartă tragică.

Cristian Vasile, un solist celebru în perioada interbelică

Interpretul celebrei melodii “Zaraza” a cunoscut succesul și a câștigat sume mari de bani de-a lungul carierei sale muzicale în perioada interbelică, însă nu a avut o viață ușoară.

Deși a fost un artist de succes și un adevărat idol pentru femei, Cristian Vasile nu a avut parte de prea multă dragoste. A fost trădat de femei și a fost înmormântat într-un mormânt fără cruce.

  

Născut pe 8 mai 1908, la Brăila, Cristian Vasile și-a manifestat pasiunea pentru muzică încă din copilărie, atunci când era dus de părinți în parc, unde cânta orchestra. Și-a pierdut tatăl după Primul Război Mondial, mama lui fiind cea care s-a ocupat de educația sa.

continuare AICI

Related posts

Academia Română a câștigat în instanță dreptul de proprietate asupra Casei Memoriale ”Vasile Alecsandri ” din localitatea Mircești

Redacția

Unde-i rostul zilelor noastre?

Redacția

Miile de pelerini care s-au adunat la Iași vor putea trece pe la moaștele Sfintei Mucenițe Ecaterina

Redacția
Încarcă...