RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Situație incredibilă a unui bătrân din Spitalul Suceava: „Este lăsat să moară de foame și sete!“

Informații incredibile despre condițiile din Județean Suceava ies la iveală.

Fără mâncare, fără medicamente, fără îngrijiri medicale.. de asta are parte un bătrân de 80 de ani, infectat cu coronavirus, internat la Spitalul Județean din Suceava, potrivit unei postări pe o rețea socială.

”Te rog să faci publică situația bunicului meu care este lăsat să moară de foame la spitalul din Suceava. Rezistă foarte bine la coronavirus, plămânii lui luptă, dar moare de foame și de sete. Este imobilizat la pat și nicio asistentă nu vine să îi dea o gură de apă sau de mâncare. De asemenea, el are un tratament complex pentru inimă și alte afecțiuni, pe care de o săptămâni nu i l-a administrat nimeni. Repet, bunicul meu aproape a învins coronavirus la peste 80 de ani dar este lăsat să moară de foame în spital de cadrele medicale”.

”Într-o săptămână de când e internat la Suceava nu a venit niciun medic la el, noroc cu un domn din salon care, din umanitate, i-a mai dat să bea apă și câte o banană sau ce a mai avut și el. Acum acel domn a fost mutat în alt salon, de acum, bunicul meu chiar a rămas fără niciun ajutor, sortit morții. Nu pot să concep că în anul 2020 oamenii sunt lăsați să moară de foame, la propriu, într-un spital”, scrie în mesajul postat pe rețeaua socială.

  

BZI

Related posts

România se apropie de 5.000 de cazuri COVID-19 pe zi

Redacția

Vapori toxici la bordul unor avioane care zboară și în România!

Redacția

Probleme mari cu noile bilete de trimitere: inclusiv medicii stau la coadă

Redacția
Încarcă...