NewsPascani.com
Social

Situație cruntă la Pașcani: Un tânăr fără familie la un pas de moarte pentru că se încălzea de la un reșou!

Panică ieri seară în blocul ce aparținea în trecut de Remar SA. Din cauza unui reșou, un tânăr de 22 ani, era să își piardă viața. Acesta locuia cu chirie în imobilul de unde a fost salvat de angajații ISU Pașcani.

S-a întâmplat ieri seară , potrivit  celor de la ISU.„În data de 14.01.2020, ora 22:12, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în municipiul Paşcani, strada Izvoarelor, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament. Din incendiu a fost salvat proprietarul, preluat ulterior şi transportat la Spitalul Municipal Paşcani cu o uşoară intoxicaţi e cu monoxid de carbon şi gaze de ardere. Au ars un covor şi parchetul melaminat pe o suprafaţă  de aproximativ doi metri pătraţi. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost nesupravegherea unui aparat de încălzire locală”, se arată într-un comunicat de presă al ISU Iași.

Victima este un tânăr care locuia cu chirie. El este nefamilist și de anul trecut a părăsit Centrul de Plasament din Pașcani. Urmare a situației, acesta a fost transportat la Spitalul Municipal din Pașcani, ulterior la Iași.

Advertisements
Loading...

Related posts

„Leac” pentru paralizia pe viaţă, la Neurochirurgie

Redacția

Majorarea alocației pentru copii, respinsă de Camera Deputaților

Redacția

Mopedist băut, ajuns în șanț alături de prietenul său

Redacția
Încarcă...