NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Situația mașinilor abandonate pe domeniul public din Pașcani. Opt ridicate voluntar. Una furată. Trei proprietari vor fi sancționați

Poliția Locală Pașcani a făcut un bilanț al primei acțiuni demarcate pentru identificarea autovehiculelor abandonate în parcări.

”In urma primei actiuni demarate de identificare a autovehiculelelor abandonate (rable) in parcari,la data de 01.09.2021 am constatat ca din totalul initial de 12 masini,8 au fost ridicate voluntar de pe domeniul public de catre proprietari in urma Somatiilor primite.In cazul celorlate 4 situatia se prezinta astfel: 1 a fost identifcata ca fiind furata, iar in cazul celorlalte 3 vom dispune sanctiuni contraventionale,conform Legii 421/2002”, este anunțul făcut de  Poliția Locală Pașcani.

 În ultimele săptămâni, Poliția Locală Pașcani a desfășurat acțiuni în municipiu pentru eliberarea locurilor ocupate de mașinile abandonate.

Polițiștii locali au identificat proprietarii „rablelor” și au trimis somații pentru ridicarea voluntară a acestora, de pe domeniul public. În cazul în care există persoane ce nu se vor conforma somației primite, se vor aplica amenzi cu valori cuprinse între 1.000 de lei și 2.000 de lei.

  
Advertisements

Related posts

Şantierele podurilor “noi” de pe Europeană: se închide cel de la Mirceşti, se deschide cel de la Sârca

Redacția

Ultimul tun din mandatul lui Dumitru Pantazi: 2.000.000 de euro pentru reabilitarea străzii Gării!

Răzvan Grecu

Numeroase întreruperi de curent în ultimele săptămâni la Cristești. Reclamație depusă la Protecția Consumatorului

Oana Cordoneanu
Încarcă...