RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Situația locatarilor blocului de nefamiliști din zona Vatra, sub lupa S.O.S! Primăria spune ce a făcut

Situația oamenilor din blocurile de nefamiliști din zona Vatra a municipiului Pașcani a fost subiectul unei intervenții a liderului S.O.S România. Prezentă la Pașcani, senatoarea Diana Șoșoacă Iovanovici, a mers în zona respectivă.

A făcut și o postare publică prin intermediul unui live pe facebook, în care a acuzat autoritățile locale și centrale că de oamenii care locuiesc acolo nu se îngrijește nimeni. Diana Iovanovici Șoșoacă a promis că se va întoarce la Pașcani să aducă ajutoare cetățenilor, dar și faptul că va face plângeri penale împotriva celor care nu înțeleg să-i ajute .

Subiectul a fost comentat și de primarul municipiului Pașcani, în conferința de presă de astăzi de la sediul Primăriei. El a susținut că are cunoștință de problemele celor care locuisc în acele blocuri de nefamiliști și că încearcă să îi ajute pe oameni să se organizeze. Acoperișul blocului, canalizarea și lipsa căldurii sunt câteva dintre problemele celor de acolo.

Edilul local a susținut că în nenumărate rânduri i-a îndemnat pe oameni să desemneze un reprezentant de scară, care să depună solicitări pentru rezolvarea problemelor ce țin de acest imobil. Unele probleme ar putea fi rezolvate chiar prin sponsorizări.

  

Reamintim că în blocul de nefamiliști din zona Vatra trăiesc foarte multe persoane singure, unele dintre ele din altă localitate, cum a fost cazul celui care a decedat în urma incendiului din februarie.   

Related posts

Replică dată de Pantazi lui Rățoi pe tema scăderii impozitului: „Diminuarea propusă este pentru terenul intravilan, nu pe cel extravilan”

Răzvan Grecu

ANM a emis un cod portocaliu și un cod galben de ploi abundente

Redacția

Chivot cu sfinte moaște adus spre închinare la biserica “Adormirea Maicii Domnului”

Redacția
Încarcă...