RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Singurul pășcănean în Consiliul Județean anunță obiectivele și proiectele sale!

Vasile Sandu este singurul pășcănean care a obținut un loc în Consiliul Județean, în urma alegerilor din 5 iunie 2016. Într-un interviu acordat reporterilor Acualitatea TV și NewsPașcani.com, consilierul le-a mulțumit celor care i-au acordat votul de încredere, și a precizat că-și dorește să reprezinte cu succes pășcănenii și să soluționeze cât mai multe dintre problemele pe care le au aceștia.

 

 

  

“Vreau să mulțumesc pășcănenilor și alegătorilor din comunele aflate în jurul Pașcaniului, pentru evaluarea și aprecierea echipelor din competiția electorală, pentru votul acordat PSD. Felicit toți candidații de la toate partidele, care au fost în această competiție, urez succes și putere de muncă tuturor celor care vor asigura administrația în următorii patru ani. În ceea ce privește grupul PSD, în Consiliul Județean am obținut 17 posturi și avem în componență oameni cu bogată experiență în administrație. Sperăm să rezolvăm o mare parte din problemele pe care le au pășcănenii dar și cetățenii din jurul Pașcaniului”, ne-a declarat Vasile Sandu.

Cel care ne va reprezenta interesele în Consiliul Județean a declarat că se aștepta ca grupul consilierilor județeni din Pașcani să fie unul numeros, pentru o mai mare susținere. Chiar și așa, și-a propus să facă lucruri bune și să nu dezamăgească alegătorii. În mandatul său de consilier, are în vedere proiecte ce privesc modernizarea și reabilitarea infrastructurii de drumuri județene, dar și a rețelelor de apă și canal din Pașcani și suburbii.

“Îmi pare rău că celelalte partide nu au acordat organizațiilor din Pașcani, locuri eligibile astfel încât grupul consilierilor județeni din zonă să fie mai numeros. Am fi avut altă putere de convingere, și am fi avut poate realizări mai multe. Și așa, sper că nu vom dezamăgi și ne vom axa în primul rând, în următorii ani, pe infrastructura de drumuri județene pentru modernizare și reabilitare, și infrastructura de apă și canal în zona Pașcaniului, în special în suburbii și zona Aerodromului”, a mai precizat consilierul județean.

Vasile Sandu a promis că va ține legătura strânsă cu pășcănenii și ne va anunța proiectele și programele propuse după formarea noului Consiliu Județean și alegerea președintelui acestuia. 

{jcomments off}

Related posts

A fost constituit legal Biroul Electoral Central pentru alegerile europarlamentare și locale

Redacția

Iaşul are printre cei mai bătrâni parlamentari

Redacția

Gafe și momente amuzante la audierile celor 20 de miniștri propuși în Guvernul Ciucă

Redacția
Încarcă...