RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Sindicaliştii din Educaţie nu susţin introducerea camerelor de supraveghere în clase fără acordul profesorilor şi părinţilor

Sindicaliştii din Educaţie nu susţin introducerea camerelor de supraveghere în clase fără acordul profesorilor şi părinţilor – idee vehiculată recent de ministrul Educaţiei, Ligia Deca.

Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ şi Federaţia Sindicatelor din Educaţie “Spiru Haret” susţin că un astfel de demers, realizat fără consimţământul celor supravegheaţi, ar constitui un atac la drepturile fundamentale ale cetăţenilor români.

Sindicaliştii mai spun că actele de violenţă trebuie combătute printr-o relaţie bună părinte – profesor – elev, prin creşterea numărului de psihologi şcolari şi de paznici, prin dezvoltarea unor programe speciale de combatere a actelor de agresiune şi printr-un regulament mult mai strict.

sursa radio romania

  

Related posts

Ministerul Educaţiei a stabilit datele pentru simulările de la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat

Redacția

Simpozion local PROFESORI MAI BUNI prin participarea în proiecte ERASMUS+, la „Miron Costin” Pașcani (Foto)

Redacția

Programul „Masa caldă” se va extinde, din toamnă, la 300 de școli, față de 150 câte sunt acum, iar tariful unui meniu zilnic pentru un elev va crește la 15 lei, de la 10, anunță ministrul Educației

Redacția
Încarcă...