NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Simpozion Național la Școala ”Iordachi Cantacuzino” Pașcani

Școala gimnazială ”Iordachi Cantacuzino” a fost astăzi gazda unui simpozion național. Titlul acestei întâlniri a cadrelor didactice a fost ”Transdisciplinaritatea-o opțiune a școlii moderne” și face parte din proiectul ce a ajuns la a IV-a ediție, care se numește ”Magie în sunet, culoare și cuvânt”.

 

La evenimentul de astăzi au participat zeci de cadre didactice de la școlile din împrejurimile municipiului Pașcani, care au prezentat metode noi aplicate de aceștia în predarea la clase și cât de mult au ajutat acestea.

  

Din partea Inspectoratului Școlar Județean Iași a fost prezent insp. Constantin Ilie, ce a făcut parte din juriu.

”Astăzi avem la școală simpozionul cu denumirea Transdisciplinaritatea- opțiunea școlii moderne, care este partea integrantă a unui proiect tradiție al nostru, “Magie în sunet, culoare și cuvânt”. Pe acest palier, astăzi sunt implicați doar profesorii, care prezintă lucrări din experiența personală a fiecărui cadru didactic”, ne-a declarat Daniela Simion, director al Școlii”Iordachi Cantacuzino”.

Școala ”Iordachi Cantacuzino” va continua organizarea unor evenimente pentru a marca zilele școlii, astfel sâmbătă va avea loc un concurs de desene în incinta unității, iar la Clubul Copiilor un concurs de muzică.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Cîmpeanu: Programul de ore remediale se va extinde şi pe parcursul anului şcolar 2021 – 2022

Redacția

E posibil ca elevii să nu mai primească note la toate materiile

Redacția

O săptămână de activități deosebite în cadrul Zilele Liceului teoretic Miron Costin

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site