NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

„Șî eu” la Pașcani: sute de oameni și mașini în stradă! Angajații societăților din Pașcani au protestat în fața sediilor! (VIDEO)

Pășcănenii s-au alăturat în număr mare protestului național România vrea autostrăzi sub deviza „și eu”. Timp de 15 minute de la ora 15.00, în fața Primăriei municipiului Pașcani câteva zeci de persoane s-au adunat pentru a cere Autostrada Unirii.

 Acestea au traversat timp de 15 minute pe trecerea de pietoni din fața Școlii „Iordache Cantacuzino strigând lozinca protestului: „Șî eu vreau autostradă„. La protest s-au alăturat școlile de șoferi și taximetrele din municipiu.

Proteste au fost și în fața societăților comerciale ce și-au anunțat susținerea față de campania „România vrea autostrăzi„ . Astfel, magazinele Kosarom au fost închise pentru 15 minute, angajații Auto Trans Com, Viosand, au ieșit în fața societății și au protestat, dar și cei de la Incanto Caffe și Restaurant Trattoria.  

 

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=lH6uXCFkN18{/youtube}

De altfel, în Pașcani au fost închise majoritatea afacerilor pentru 15 minute: de la saloane de înfrumețare, până la atelierea de tâmplărie.

Protestele s-au defășurat pașnic, iar participanții au declarat că speră ca autoritățile să urgenteze construcția de autostrăzi.

loading...
Advertisements

Related posts

„Hristos în familie prin Biserică”

Redacția

Toți mai mulți pășcăneni aleg să meargă în pelerinajele organizate în întreaga țară, dar în special la mormântul părintelui Arsenie Boca. Încă vă mai puteți înscrie pentru următoarea plecare

Ema Roman

Târgu Frumos: Înscrieri la cursuri gratuite de calificare

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site