RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Și eroii au nevoie de ajutor! Asociația Umanitară ”Donații Pașcani” caută un spațiu, pentru depozitarea lucrurilor primite

Altruismul este un cuvânt greu. Una este să-l folosești și cu totul altceva este să-i dai un sens prin acțiunile tale! Iuliana, Andreea și Claudiu sunt cei trei oameni din spatele Asociației Umanitare ”Donații Pașcani”, care de aproximativ doi ani de zile răspunde strigătelor de ajutor venite din partea multor persoane fără posibilități materiale, cu diverse probleme.

Sunt tineri cu inițiativă, dornici să facă lumea mai bună, alături de multe persoane care au donat de-a lungul timpului. Cu ajutorul lor au înflorit ca organizație și au adus o schimbare reală prin efortul comun de a-i sprijini pe cei aflați în dificultate.

Din păcate, problema celor de la ”Donații Pașcani” este lipsa unui spațiu pentru depozitarea lucrurilor primite. Nu își permit să închirieze unul, iar eforturile lor de a primi ajutor din partea cuiva care le-ar putea da un spatiu fie gratis, fie cu o chirie modică, au fost fără rezultat. Au  încercat până și la Primaria Pașcani, însă au fost refuzați pe motiv că nu au spații.

”Asociația Umanitară ”Donații Pașcani” activează de aproximativ doi ani și jumătate. Ne-am ocupat de diferite cazuri sociale, am cumpărat de-a lungul timpului pături, saltele, paturi, medicamente, lemne, alimente, am plătit facturi, chirii, asigurări de sănătate, am reușit chiar să punem două familii la casele lor. Mulțumim donatorilor pe această cale! Fără ei nu am fi reușit! Din păcate nu avem un spațiu adecvat pentru depozitarea lucrurilor primite. Primăria nu dispune de spații, având un răspuns oficial la cererea asociației noastre. De aceea, încurajăm pe cei care au lucruri de donat, să facă postări pe grupul de facebook ”Donații Pașcani”. Vă mulțumim că sunteți alături de noi!”, ne-a declarat Claudiu Neamțu, unul dintre membrii Asociației ”Donații Pașcani”.

Advertisements
  

Cine are de închiriat un spațiu, pe o chirie modică sau gratis și vrea să facă o faptă bună, îi poate contacta pe membrii Asociației ”Donații Pașcani”. Iuliana, Andreea și Claudiu sunt deciși să-și urmeze în continuare visul de a-i ajuta pe cei care sunt mai puțini norocoși! Mână de la mână facem lumea mai bună!

Related posts

Stareţul care a construit două spitale: Arhimandritul Neonil Buzilă

Redacția

Situația traficului în Moldova: toate restricțiile de pe drumurile naționale au fost ridicate

Redacția

Starea drumurilor: Pe unele porțiuni s-au format troiene de un metru

Redacția
Încarcă...