NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Sezonul strugurilor, recoltă bună de amenzi

2012 nu a fost un an bun pentru producția de struguri, iar comercianții s-au văzut aruncați într-o concurență acerbă pentru a putea scoate mai mulți bani. Din păcate unii recurg la metode dincolo de lege, iar Poliția Locală Pașcani s-a văzut nevoită să împartă amenzi în stânga și-n dreapta.

Săptămâna aceasta, frații Valentin Marius și Virgil Turcitu, din Slobozia Bradului (jud. Vrancea) au fost prinși de două ori, în zile diferite, în cele două piețe ale orașului, vânzând struguri fără a avea cântarele în regulă. Agenții Poliției Locale i-au amendat cu 300 și respectiv 100 de lei pentru că le lipseau buletinele de verificare metrologică. Și consăteanul lor Constantin Argeșanu s-a ales cu 150 de lei amendă contravențională pentru metodele agresive de „marketing”. Acesta racola cumpărătorii pe zonele pietonale din apropierea pieței din deal duminică, 23 septembrie.

Tulburelul de milioane de lei

În plin centrul municipiului agenții au împărțit amenzi și altor persoane care consumau sau consumaseră alcool. Câte 300 de lei trebuie să scoată din buzunar Iulian Munteanu, (34 de ani, Pașcani) și Andrei Sârghie, (21 de ani, Pașcani), care se cinsteau pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt.

  

Dacă aceștia măcar erau pașnici, alți bărbați uită de ei când îi prind aburii alcoolului. Dumitru Răducanu (41 de ani, Târgu Frumos) a primit amendă de 200 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințarea agenților pe str. Moldovei. Cel mai mult a fost taxat Pavel Hărmănescu (43 de ani, Ruginoasa). Miercurea trecută acesta făcea scandal și amenința trecătorii de pe str. Grădiniței, faptă pentru care a fost amendat cu suma de 500 de lei.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Tânăr din Conțești dat în urmărire pentru infracțiuni la regimul circulației

Redacția

Un șofer beat, fără permis, la volanul unui tractor pe străzile din municipiu

Teona Gherasim

Cățelul ars de viu a fost salvat: Este foarte afectat psihic. A mai fost schingiuit, are mai multe răni la cap provocate de lovituri

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site