NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Serbarea Crăciunului la Liceul Teoretic “Miron Costin” Pașcani (VIDEO)

E vremea serbărilor, a târgurilor de Crăciun, și mai ales a tradiționalei serbări mironiste, anul acesta desfășurată online. Câțiva spiriduși ai Moșului, dedicați și sensibili, au îmbinat noul cu vechiul aducând în casele dumneavoastră imagini autentice din serbările și târgurile de Crăciun organizate în liceul nostru.

 Dacă pandemia ne-a lansat o provocare oferindu-ne tehnologia ca mijloc de transmitere a urărilor, o parte a Corului “Rază de soare”, corul liceului nostru,  a răspuns acestei provocări aducând sensibilitatea colindelor în sufletele noastre și dovedind astfel că putem fi împreună oricum.

 Spiridușii și copiii au reușit, chiar și în aceste condiții, să înregistreze, să filmeze, să îmbine imagini și voci autentice pentru a ajunge la sufletele noastre.

    Sărbători fericite vă urează colectivul de cadre didactice și elevii Liceului Teoretic “Miron Costin” Pașcani.

  

Advertisements

Related posts

Declarația politică a deputatului Sorin Năcuță, despre autostrada A8 Iași-Târgu-Mureș, susținută în plenul Parlamentului (P)

Redacția

Anunț pentru pacienții care vin la Spitalul CF Pașcani !

Redacția

C.P.: Marius Pintilie susține că PSD blochează organizarea referendum-ului pe tema apei, abuzând de majoritatea din Consiliu Local

Redacția
Încarcă...