RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Sens unic pe Aleea 22 Decembrie, dinspre Depou! Vezi ce alte măsuri vor fi luate pe străzile din Paşcani

Important pentru şoferii de pe raza municipiului Paşcani! Zilele următoare, va apărea un nou sens unic  pe o stradă din zona vale. Membrii comisiei de circulaţie din cadrul Primăriei Paşcani au anunţat astăzi că pe Aleea 22 Decembrie, dinspre Depou, se va circula pe un singur sens.

 

Măsura a fost avizată din luna august, iar în zilele care urmează va fi montat şi indicatorul.  

  

Comisia de Circulaţie din cadrul Primăriei Paşcani s-a întrunit astăzi şi a discutat câteva chestiuni organizatorice legate şi de amenajarea patinoarului.

În cadrul întâlnirii, comandantul Poliţiei Locale a propus amplasarea de indicatoare care să interzică accesul în fosta parcare din spatele blocului D1. De asemenea, la intrarea în parcarea dinspre piaţa deal spre magazinul chinezesc, va fi instalat un indicator drum înfundat, însă parcarea va rămâne deschisă.

Pe străzile municipiului vor fi montate, până la jumătatea lunii decembrie, sute de indicatoare noi, cu precădere în zona trecerilor de pietoni, după cum a precizat viceprimarul Gabriela Nedelcu. 

Related posts

RAGCL amenințată cu sistarea gazului metan din 1 octombrie. Directorul regiei:”Fac apel la populație, să achite din datorii”!

Marius Parteni

Formularul PLF trebuie completat în continuare de către toate persoanele care intră în România, anunță Guvernul

Redacția

Șefii Primăriei demarează operațiunea “Marea Intrare în Legalitate”

Marius Parteni
Încarcă...