NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Seniorii PMP Iași, în vizită la Chișinău

O delegație a Organizației de Seniori a Partidului Mișcarea Populară Iași, formată din 42 de persoane, a efectuat, în perioada 25.07. – 26.07.2017  o vizită în Chișinău. 

 

       

 

Principalele activități din cadrul excursiei au fost pe lângă vizitarea Parlamentului Republicii Moldova și Primăria Municipiului Chișinău, vizitarea unor locuri cu încărcătură istorică cum ar fi Mănăstirea Suruceni, mănăstire de unde în 1918 deputații Sfatului Țării de la Chișinău au pornit spre Alba Iulia.

Această vizită a delegației reprezintă roadele unității pe care se bazează și care există în Partidul Mișcarea Populară. Gazda delegației pe durata vizitei a fost deputatul PMP dl Constantin Codreanu, ales în Circumscriptia electorală pentru cetățenii români cu domiciliul în afara țării.

O altă activitate a Organizației de Seniori a fost actul de caritate pe care l-a făcut, donând unei biblioteci din Republica Moldova un număr de 402 cărți de literatură, colectate de la membrii Organizației de Seniori a PMP Iași.

„Prin această acțiune se menține vie ideea unirii Republicii Moldova cu România, fapt care a fost îmbrățișat și suținut de către instituțiile pe care le-am vizitat și de către oamenii cu care am discutat. Acțiunea de donare de carte va deveni în timp o tradiție a Organizației de Seniori, ba chiar un proiect de suflet”, a declarat  Ciofu Ioan, Secretar General al Organizației de Seniori a PMP Iași.

Comunicat Partidul Mișcarea Populară Iași 

loading...
Advertisements

Related posts

Surse: Ioniță și Crăciun ar putea rămâne fără sprijinul politic al PDL

Marius Parteni

Comunicat de presă : Prezentarea Master Planului General de Transport al României în şedinţa comună a Comisiei pentru transporturi şi energie din Senat şi Comisiei pentru Transporturi şi infrastructură din Camera Deputaţilor

Redacția

Mircea Diaconu- Alianța Electorală ”Un Om”, vine joi la Pașcani!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site