NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Senatorul Toma face apel pentru sprijinirea dezvoltării industriei transporturilor în România

 Comunicat de presă: Senatorul iesean Vasile Toma, secretar al Comisiei de transporturi a Senatului Romaniei, a participat la cele mai importante evenimente anuale din domeniul transporturilor rutiere respectiv Conferinta Tranzit si Conferinta Federatiei Operatorilor de Transport din Romania.

 

“Am raspuns cu acelasi mare interes si aceeasi implicare institutionala, ca intotdeauna, invitatiilor la Conferinta Tranzit si la Conferinta Federatiei Operatorilor Romani de Transport.

Mandatul meu de Senator al judetului Iasi in Parlamentul Romaniei are la baza responsabilitatea sprijinirii capitalului romanesc prin solutii si initiative legislative dezbatute si votate.

Subliniez ca ramura economica Transporturi este, din pacate, una din putinele ramase cu Capital ROMANESC, in tara noastra.

In acest domeniu avem un proces economic cu provocari si presiuni serioase atat interne (populism in crestere dinspre spectrul politic autohton, ineficienta ridicata a companiilor cu capital de stat) cat si externe (expansiunea marilor companii, emigratia fortei de munca).

Vreau sa am si cred ca reusesc sa am o contributie benefica firmelor romanesti, in acest proces.

Multumesc reprezentantilor prezenti pentru solicitarile si ideile transmise, pe care le voi transforma in proiecte legislative in perioada imediat urmatoare.

Fac un apel catre toti colegii parlamentari , catre Guvern si catre autoritatile locale: Trebuie sa sprijinim dezvoltarea transporturilor rutiere eficiente in Romania ca baza a unei economii dezvoltate, solide.”

Advertisements
Loading...

Related posts

Un consilier local şi un şef din Poliţie vor să dea în plată. Băncile nu vor

Redacția

Fabrica Siretul mai scoate bani doar din închiriere

Redacția

Fiscul începe marea executare a persoanelor fizice. Cum puteţi afla dacă sunteţi pe lista neagră

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site