NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Senatorul Lupu, nemulțumit de protestele din țară, anunță că Guvernul face totul pentru a avea pace, liniște și înțelegere!

Senatorul PSD Victorel Lupu s-a arătat deranjat de protestele românilor și dă asigurări că Guvernul face totul pentru a fi pace, liniște și înțelegere. Parlamentarul ieșean și-a exprimat punctul de vedere, în weekend, la Tătăruși o dată cu prezența la evenimentele prilejuite de ziua comunei.

 

               

Victorel Lupu a avut ocazia să vorbească asistenței la invitația reprezentanților autorității publice locale. După ce a apreciat activitatea primarului Costel Iosub și a membrilor legislativului local, Lupu a susținut că totul se datorează Partidului Social Democrat. „Modernizarea satului românesc a început în 2013, când se afla PSD la putere. Noi am știut ce trebuie făcut”, a spus acesta.

 

Revenind la Tătăruși, o comună de dat exemplu în opinia sa, a spus că tot ce s-a realizat a fost posibil din câteva motive. „Lucrurile acestea s-au realizat în comună pentru că a existat respect față de autoritatea locală, pentru că a existat înțelegere și pace. Pace locală, în sensul ăsta, nu neapărat război”, a spus Victorel Lupu.

 

Ulterior el a început să facă o comparație cu ceea ce se întâmplă la nivel de țară. „Pentru realizarea lucrurilor acestea și la nivel de țară este nevoie de același lucru. Numai că vedeți dumneavoastră, în această perioadă există o anumită tensiune, există anumite manifestări de nemulțumiri să spunem, din partea celor care, eu vă spun clar, sunt invidioși pentru că se realizează programul de guvernare, pe care noi ca reprezentanți ai PSD vi l-am prezentat, l-am dezbătut împreună. Programul nostru de guvernare are în centrul său omul, creșteri de salarii, creșteri de pensii, ajutoare sociale, fonduri pentru investiții și dezvoltarea localităților. Guvernul face totul pentru a avea pace, liniște, înțelegere. Sper ca cei care sunt vinovați într-un fel de această atmosferă … (n.r. idee fără finalitate)”, a mai completat Lupu.    

 

Ceea ce a omis parlamentarul ieșean să spună este că schimbarea legilor justiției nu a fost unul din proiectele din programul electoral al celor din PSD și nici nu a fost dezbătut cu cetățenii.

Advertisements
Loading...

Related posts

Comunicat de presă PMP Iași pe achiziția autobuzelor

Dragoș Acalugaritei

Începe depunerea candidaturilor pentru locale

Redacția

Şpaga lui Oprescu, spălată în Bahlui: Aproape 1,5 milioane euro destinaţi mitei au fost “disimulaţi” printr-o firmă ieşeană

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site