NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Senator Vasile Toma: Start Up Nation trebuie salvat! Parlamentarii PSD votează pentru tinerii României

În Parlamentul României, reprezentanții PSD au elaborat proiecte care s-au dovedit și se dovedesc a fi un real sprijin pentru tinerii din România, atât pe plan economic și financiar, cât și social.

La momentul actual, punctul 4 din agenda de priorități a parlamentarilor PSD se adresează tinerei generații. Cea care este atât de omisă și uitată de către actuala Guvernare. Este binecunoscut faptul că Start Up Nation a fost un program de succes adresat tinerilor antreprenori români derulat de PSD.

De aceea, acum, printr-un amendament de 400 de milioane de lei la Legea Bugetului de Stat, parlamentarii social-democrați au obiectivul de a asigura rambursări tuturor acelor tineri români care au avut curajul de a porni o afacere, care au creat investiții în România, au angajat oameni și au asigurat mii de locuri de muncă și care, azi, riscă falimentul personal și al angajaților lor pentru că actualul Guvern PNL este incapabil de a le oferi siguranță, stabilitate și respectarea angajamentelor. Rând pe rând, Guvernul PNL elimină cu bună știință orice categorie socială din România, având ca priorități și obiective exclusive deservirea clientelei politice și îndeplinirea obligațiilor pe care le are față de camarila de partid pentru a-și asigura și securiza o putere folosită discreționar în scop personal și de grup.

Ca parlamentar și reprezentant PSD, alături de toți colegii mei, folosindu-ne de toate prerogativele noastre, punem punct acestei situații și restabilim ordinea firească a priorităților care trebuie să vizeze un singur lucru: bunăstarea românilor. Din acest motiv, acum, ne prezentăm în Parlament cu acest amendament pe care îl vom vota cu toții. Pe această cale, așteptăm și decizia celorlalți reprezentanți ai partidelor politice și sperăm ca aceasta să se bazeze exclusiv pe angajamentul pe care fiecare senator și deputat al României, indiferent de culoarea politică, și l-a luat în momentul în care românii i-au investit cu încrederea și speranța că vor fi reprezentați cu bunăcredință, onoare și respect.

  

Advertisements

Related posts

Campanii de informare în cadrul proiectului ”Caravana ocupării în satele din regiunile Centru, Nord Est și Sud Est”

Redacția

Comunicat de presă: Acţiune importantă a Organizaţiei Municipale PSD Paşcani

Redacția

VICTOR PONTA: AM ADOPTAT MASURA PRIVIND CRESTEREA CU 16% A INDEMNIZATIEI PERSOANELOR CU HANDICAP

Redacția
Încarcă...