NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Senator Vasile Toma: PSD a votat în Parlament asigurarea fondurilor pentru protecția copiilor și persoanelor cu dizabilități lăsate de izbeliște de Guvernul PNL!

• Parlamentarii social-democrați au votat ieri suplimentarea bugetelor locale din fiecare județ pentru asigurarea finanțării serviciilor de protecție a copilului, centrelor publice pentru persoane adulte cu handicap, drepturile asistenților personali ai persoanelor cu handicap grav și indemnizațiile lunare ale acestora.

• În același act normativ au fost alocate fonduri suplimentare pentru echilibrarea bugetelor locale, rămase fără bani în urma cheltuielilor cu pandemia.

• Gașca galben-portocalie de la Guvernare a lăsat de izbeliște în pandemie cele mai vulnerabile categorii de populație: copiii și persoanele cu dizabilități.

• PSD a reacționat imediat, a susținut și votat în Parlament asigurarea sumei de 850 de milioane de lei în plus către județe pentru acoperirea costurilor generate de măsurile impuse de Guvern pentru combaterea epidemiei COVID-19 dar și pentru asigurarea fondurilor necesare plății serviciilor sociale.

Advertisements

Related posts

PNL Pașcani: Dumitru Pantazi nu apără interesele cetățenilor și este amendat de justiție

Redacția

Furnizarea apei va fi întreruptă pe străzile Abator, Grădiniței și Mihai Viteazu

Redacția

Acţiune preventivă la Şcoala „Iordache Cantacuzino”

Redacția
Încarcă...