RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Senator Vasile Toma: Partidul Social Democrat a ales seriozitatea si competenta!

Partidul Social Democrat a ales seriozitatea si competenta! Inca o data, am demonstrat ca alegerea profesionismului, baza pe o viziune moderna si argumentata, nu inseamna doar un simplu slogan sau vorbe fara acoperire. Ci o actiune continua si profunda atat de necesara in climatul politic si institutional din Romania.
PSD a ales pentru noul Parlament oameni competenti, responsabili si cu expertiza dovedita pentru care Forul Legislativ al tarii noastre constituie un angajament real fata de cetatenii carora le reprezinta interesele si nevoile.
Ca membru al acestei institutii cheie pentru orice democratie am fost si raman constient de obligatiile si misiunea pe care o am fata de fiecare dintre dumneavoastra, iar increderea colegilor, a echipei PSD, de a ma desemna candidat la Camera Deputatilor pentru legislatura 2020-2024, ma onoreaza si ma angajeaza inca o data sa continui cu aceeasi seriozitate proiectele si activitatea, in asa fel incat Parlamentul sa isi recapete pe deplin, din toate punctele de vedere, statutul si rolul sau benefic in fata romanilor.
Iasiul a fost, este si va ramane un punct de reper pentru intreaga tara si, mai mult ca oricand, avem nevoie cu totii acum de o asumare si implicare depline pentru a duce mai departe toata aceasta insemnatate covarsitoare.
In calitate de candidat, singura promisiune pe care o fac in fata dumneavoastra, dragi ieseni, de fapt, un angajament complet si neconditionat, este aceea ca voi ramane pentru dumneavoastra acelasi reprezentant pentru care munca, demnitatea, profesionalismul si dedicarea sunt nu doar principiile fundamentale, ci si modul de a-mi exercita secunda de secunda atributiile care imi revin.
Stimati ieseni, va multumesc ca ati ales sa ne continuam o constructie solida bazata pe corectitudine si competenta!
Continuam cu #pentrufiresc. Continuam pentru rezultate.

Related posts

Pășcănenii care susțin inițiativa “FărăPenaliÎnFuncțiiPublice” verificați la nivel de municipiu

Marius Parteni

Declarație Politică: Stabilitatea țării trebuie să fie prioritatea noastră absolută

Redacția

Analiză: Cât ar costa Unirea României cu Republica Moldova

Redacția
Încarcă...