NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Senator PSD Vasile Toma: A8 este autostrada cea mai importantă și pentru care toți moldovenii trebuie să depunem eforturile necesare (P)

Autostrada A8 UNGHENI-IASI-TG NEAMT-TG MUREȘ este singura care va asigura legatura regiunii MOLDOVA, cat si a BASARABIEI, cu vestul ROMÂNIEI si al EUROPEI, in mod echilibrat si eficient.

Atat pentru transportul comercial cat si pentru cetatenii care locuim in regiunea de nord-est.

Pentru noi, moldovenii, dezvoltarea infrastructurii rutiere la nivel de autostrada, inseamna construirea A8, A7 si A13, in aceasta ordine de prioritate.

❗️A8 este autostrada cea mai importanta si pentru care toti moldovenii trebuie sa depunem eforturile necesare.

  

❗️A7 este pe ruta comercială cea mai tranzitata din regiunea Moldovei, asigurând relatia pe directia Nord-Sud, respectiv cu capitala administrativă a tarii.

❗️A13 este o autostrada care nu asigura legatura Moldovei cu Vestul, fiind mai mult un proiect local care asigura legatura judetului Bacău cu judetul Brașov.

Pentru dezvoltarea economica a regiunii Moldova, discutia despre un proiect “ieftin” este contraproductiva.

A8, prin aportul pe care il aduce dezvoltării in mod echilibrat a județelor din nord-estul tarii noastre, este cu SIGURANTA, proiectul care asigura cel mai bun raport costuri/beneficii.

Advertisements

Related posts

Președintele interimar al CJ Iași a vizitat stațiile de sortare și transfer din Ruginoasa și Bălțați – Sârca

Redacția

28 FEBRUARIE – ZIUA PROTECŢIEI CIVILE DIN ROMÂNIA. Pășcănenii sunt așteptați în vizită la subunitatea de pompieri din municipiu

Redacția

13 mai: Furnizarea apei potabile va fi întreruptă în Blăgești și localități din zona Pașcani

Redacția
Încarcă...