NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Șeful unui ocol silvic a fost bătut în birou. Un bărbat ar fi devenit violent „fără niciun motiv” (Foto)

Scene de o violenţă ieşită din comun au avut loc în sediul unui ocol silvic din judeţul Suceava. O persoană care nu era angajată Romsilva a intrat in sediul instituţiei şi l-a luat la bătaie pe şeful ocolului silvic, apoi a distrus maşina de serviciu a acestuia.

Cezar Tulbure, şeful biroului de protecţie şi paza pădurilor din cadrul Romsilva Suceava, a declarat la Digi24 că incidentul a avut loc în data de 8 martie, în jurul orei 10:00, când un bărbat din localitatea Breaza a intrat în sediul ocolului silvic și a distrus printre altele mobilierul și copiatorul.

Șeful ocolului silvic Breaza, Mihai Lițu, a încercat să-l calmeze pe agresor, fiind lovit, moment în care au intervenit ceilalți angajați, l-au imobilizat pe agresor și l-au scos afară. Până la sosirea poliției, bărbatul a avariat și mașina ocolului.

„Este un domn din localitate, nu are legătură cu agenții economici, nu are legătură cu materialul lemnos. A intrat pur și simplu în ocol și a început să adreseze amenințări și injurii. În momentul de față nu avem relații contractuale, nu avem legături pe linie silvică cu această persoană, nu are păduri”, a spus Cezar Tulbure.

  

GALERIE FOTO

digi24

Advertisements

Related posts

Anunț făcut de meteorologi: Cum va fi vremea de Paşte

Redacția

Ce se întâmplă cu vacanţele programate în Bulgaria de Paşte şi 1 mai

Redacția

698 de cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore, cel mai mare număr zilnic în România. 406 pacienţi cu test pozitiv au fost externaţi la cerere

Răzvan Grecu
Încarcă...