RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Șeful Serviciului Administrația Piețelor a demisionat. Declarația uimitoare, oferită săptămâna trecută!

Cristian Menegon, șeful Serviciului de Administrație a Piețelor a demisionat din funcție. Conform procedurilor, funcția va fi vacantă începând cu data de 10 decembrie 2020.

Menegon a luat decizia cel mai probabil ca urmare a modului deficitar în care funcționează cele două piețe. Nu a fost precizat un punct de vedere oficial în acest sens, dar o declarație oferită săptămâna trecută arată implicarea acestuia în modul de coordonare a activităților.

“Am avut o serie de discuții cu primarul Municipiul Pașcani privitoare la organizarea comerțului din cele două piețe agroalimentare. Au fost o serie de reproșuri aduse privind o parte din activitatea din piețe, o parte din ele țin de activitatea mea și mi le asum, altele au legătură cu partea de Patrimoniu. Vreau să mai precizez faptul că, de la numirea domnului Pintilie ca primar am făcut tot ce mi-a stat în putere și fisa postului pentru a îndeplini sarcinile transmise. Legat de schimbarea mea din funcție nu doresc să comentez, va fi o discuție pe care va trebui să o am cu actualul primar”.

Potrivit celor precizate de Menegon, el s-a achitat de sarcinile de serviciu doar după preluarea mandatului de către actulul primar. În cele două piețe predomină debandada, activitatea este una care se desfășoară ca în Evul Mediu, iar taxarea multor comercianți se făcea după interesul funcționarilor.

  

L-am contactat telefonic pe Cristian Menegon, pentru a obține un punct de vedere, dar acesta nu a răspuns apelurilor telefonice.

Related posts

Primăria a selectat firma care va recruta administratorii RAGCL și Eco Salubritate. Coincidență: Aceeași societate care a stabilit că Leonard Ursu a muncit 7 ani, în 4 ani și 9 luni!

Răzvan Grecu

Cod galben de ploi în Moldova

Redacția

Dezinteres față de problemele cetățenilor. Consilierii locali nu țin audiențe, deși Primăria le-a amenajat un spațiu adecvat

Răzvan Grecu
Încarcă...