NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Șeful piețelor, fotograful de serviciu al primarului Pantazi!

Edilul municipiului a lipsit în prima parte a zilei de la muncă, audiențele fiind ținute de secretarul Primăriei. În tot acest timp, mașina lui Dumitru Pantazi era în curtea societății AgroComplex Lunca SA.

Vrând parcă să demonstreze că este prezent și la munca ce ține de administrația locală, Dumitru Pantazi a apărut în câteva imagini pe pagina de facebook, personală și a Primăriei.

El poate fi văzut în poze, în zonele unde se schimbă corpurile de iluminat, dar și acolo unde se amplasează bănci și coșuri.

Peste tot este însoțit de Cristian Menegon, șeful Serviciului Administrația Piețelor, unul din reprezentanții aparatului de propagandă a primarului Pantazi. Acesta îi face poze edilului local, care mai apoi sunt încărcate cu sudoare pe rețelele de socializare.

În loc să se ocupe de administrarea celor două piețe, unde problemele sunt dintre cele mai grave, Menegon încasează liniștit leafa de aproximativ 5.000 lei. Sub protecția conferită de primarul municipiului, șeful piețelor este fotograful de serviciu al lui Dumitru Pantazi.

Advertisements

Related posts

Marţea viitoare – şedinţă de Consiliu Local la Paşcani! Pe ordinea de zi vor fi şi rapoartele de analiză a regiilor din oraş

Ema Roman

Personalul de la EcoSalubritate așteaptă scuze publice de la consilierul PSD care i-a catalogat drept curve

Marius Parteni

Blocat în instanțe: edilul din Pașcani are prea puțin timp pentru administrarea urbei, din cauza anchetelor care îl vizează

Răzvan Grecu
Încarcă...