NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Şeful de la Permise şi Înmatriculări s-a întors la examenele pentru şoferie. Comisarul Zacornea a avut permisul suspendat pentru alcool

Şeful Serviciului public comunitar regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor din cadrul Instituţiei Prefectului şi-a reluat activitatea de examinare a candidaţilor care vor permisul auto sau categorii noi pe carnetul de conducere. Cms. şef Vasile Zacornea pierduse această calitate odată cu suspendarea propriului permis, cu două luni în urmă. 

Amintim că şeful serviciului ieşean a fost găsit în trafic, pe 11 octombrie, conducând sub influenţa băuturilor alcoolice. El a justificat atunci alcoolemia de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat prin faptul că a băut trei sticle de cidru. „Nu credeam că de la trei sticle de cidru voi fi afectat, nici prin cap nu mi-a trecut”, a declarat Vasile Zacornea pentru Ziarul de Iaşi. 

Alcoolemia se încadrează la contravenţie, iniţial şeful Serviciului permise şi înmatriculări având de aşteptat 3 luni până să-şi recapete carnetul de conducere. L-a recuperat însă mai repede, ceea ce i-a permis să reia examinările – un domeniu în care candidaţii aşteaptă cu lunile să le vină rândul. În schimb, verificarea Corpului de control al Direcţiei regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor nu s-a încheiat, după cum ne-a precizat purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului.

ziaruldeiasi.ro

  
Advertisements

Related posts

RAPORT: Iaşul este în topul oraşelor din care tinerii pleacă definitiv din ţară

Redacția

Un copil de 10 ani aflat în moarte cerebrală i-a salvat viața unui adolescent

Redacția

Prefectura continuă verificările la balastierele din județ. Sprijin cu ajutorul Unității Speciale de Aviație

Redacția
Încarcă...