NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Șeful de la Eco Salubritate la un pas să pună în pericol viața pășcănenilor!

Situație fără precedent la nivelul conducerii unei instituții publice din Pașcani. Directorul acesteia este dispus să pună viața cetățenilor în pericol.

Vorbim de Leonard Ursu, directorul de la Eco Salubritate SA. Astăzi, în ședința Comitetului Local pentru Situații de Urgență el a recomandat administrației locale să dezinfecteze spațiile de joacă sau parcurile, preluând modelul altor localități. Ursu s-a oferit să facă aceste lucrări cu societatea ce o coordonează. Problema e că societatea nu are licență de operare.  Situația a fost sesizată membrilor Comitetului Local pentru Situații de Urgență Pașcani de reporterul Actualitatea Tv.

Surprinzător, directorul Ursu a oferit explicații contradictorii. Mai întâi a spus că societatea deține licență, ulterior că este în curs de licențiere. El a mai spus că instituţia pe care o conduce dispune de maşini necesare. În realitate, anul trecut a folosit maşina familiei pentru aceste activităţi, după cum se poate vedea pe imagini.

Mulţi din cei prezenţi la şedinţă au dat dreptate reporterului nostru. Şefii Primăriei au amânat măsura pentru o şedinţă viitoare.

  

Eco Salubritate nu are licenţă pentru activitatea de Deratizare, Dezinsecţie şi Dezinfecţie, ceea ce pune sub semnul întrebării calitatea materialelor folosite pentru combaterea ţânțarilor, muştelor sau altor dăunători, pentru care anul trecut a încasat peste 140.000 lei din bani publici.  

Advertisements

Related posts

Peste 38.000 de români au fost vaccinați împotriva COVID miercuri. Aproape 3.200 au făcut doza de rapel

Redacția

Cum se va sfârși pandemia? Medicul Adrian Marinescu: „Cam două luni o să fie grele de-acum”

Redacția

Noi cazuri de coronavirus în România: județul Iaşi părăseşte “podiumul” şi ajunge pe locul 4

Redacția
Încarcă...