RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Șeful CJ Iași așteptat săptămâna viitoare la Pașcani, pentru discuții finale pe tema parcului industrial

Președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, este așteptat săptămâna vitoare la Pașcani. El va avea o întâlnire cu mai mulți primari din zonă, dar va discuta cu reprezentanții Primăriei Pașcani pe marginea investiției ce prevede construcția unui parc industrial.

În conferința de presă de astăzi, de la sediul Primăriei Pașcani, primarul municipiului a anunțat această întâlnire.

“Săptămâna viitoare vom avea o întâlnire cu președintele Consiliului Județean Iași. Am stabilit acest lucru după o discuție avută în urmă cu o săptămână. Săptămâna viitoare domnul președinte Costel Alexe va avea o întâlnire cu mai mulți primari din zona Pașcani, pe probleme punctuale. Pe ordinea de zi a întâlnirii vom trece și discuțiile cu parcul industrial” , a subliniat Marius Pintilie, primarul municipiului.

Reprezentanții administației locale au susținut că vor solicita un răspuns ferm pe acest subiect, în caz contrar se va încerca o altă pistă.

  

“Vrem să obținem clar răspunsul dacă Consiliul Județean își dorește să ducă mai departe ideea legată de acest obiectiv, dacă nu trebuie găsită altă variantă pentru finanțare“, a mai precizat primarul Pintilie.

Locația unde ar putea fi amenajat parcul industrial, transmisă deja de către Primărie și Consiuliul Local către Consiliul Județean este pășunea de la Sodomeni. Pe acolo este proiectat să treacă în viitor drumul expres Ploiești – Băcău – Pașcani – Siret (A7).       

Related posts

O societate botoșăneană se va ocupa de modernizarea pieței din vale! Ieri au avut loc primele discuții tehnice

Ema Roman

Furnizarea apei a fost reluată la cele opt scări de bloc din Târgu Frumos. Au fost discutate modalitățile de recuperare a datoriilor

Oana Cordoneanu

Un mort și 8 ani de neputință! Pasarela pietonală peste calea ferată este în continuare închisă!

Răzvan Grecu
Încarcă...