NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Șefii Primăriei spun că nu au schimbat condițiile de emitere a avizului teritorial de funcționare

Administrația locală susține că nu a intervenit și nici nu a schimbat condițiile de emitere a avizului teritorial de funcționare pentru agenții economici din municipiul Pașcani. Prin vocea primarului Marius Pintilie, autoritatea locală susține că își propune să simplifice documentele ce stau la baza  documentațiilor.

Marius Pintilie, primarul Municipiului Pașcani, a subliniat astăzi că nu se poate vorbi de obstrucționarea activității agenților economici, nici de blocarea activității acestora.

“Nu am schimbat nimic din ceea ce a am găsit la momentul preluării activității. Sunt aceleași condiții ca în anii trecuți, vreau să lămurim cu celelalte instituții ale statului ce este de făcut. Tot ceea ce ne dorim este să verificăm dacă este respectată legea. La momentul actual nu avem societăți comerciale care să nu fi primit răspuns din partea noastră. Acolo este necesar să fie completată documentația, se vor face înștiințări”, a spus primarul Pașcaniului.

Edilul municipiului este de părere că orice solicitare din documentația privind eliberarea acordului teritorial, care este conform legislației în vigoare, poate fi impusă, iar mai apoi autoritatea legislativă, Consiliul Local, să ia act de modificări.    

  
Advertisements

Related posts

Pășcănenii pot solicita ridicarea deșeurilor provenite din demolări și construcții!

Iulia Atodiresei

Primarul își recompensează avocata firmei cu bani publici! Conflict de interese: fiul a participat la decizia prin care mama sa a încheiat un contract de reprezentare cu Prest Serv Apa!

Răzvan Grecu

Armata obligatorie, DORITĂ de majoritatea românilor. Cine sunt cei mai încântați de ideea de a fi luați la oaste

Redacția
Încarcă...