RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Șefii Primăriei caută soluții pentru a stabili viitorul fostului sediu, al Bibliotecii Municipale!

Fostul sediu al Bibliotecii Municipale Pașcani este într-o avansată stare de degradare. O parte din tavanul interior a cedat, acoperișul este deteriorat, iar administrația locală este nevoită să ia decizii.

Șefii autorității publice au explicat ieri, în conferința de presă, că nu își doresc să ajungă în situația în care vor fi nevoiți să demoleze clădirea, care se degradează de la an la an.

Avem nevoie de o analiză clară asupra acestui obiectiv. Îmi doresc să salvăm tot ceea ce se poate, din această clădire. Face parte din istoria municipiului nostru, are o arhitectură impresionantă”, a subliniat primarul Municipiului, Marius Pintilie.

Printre variantele prezentate la întâlnirea cu jurnaliștii, în ceea ce privește obiectivul, se regăsește cel al restaurării, chiar și parțiale, printr-un proiect european.

  

Clădirea de pe strada Mihail Kogălniceanu, în care a funcționat în trecut Biblioteca Municipală, a fost donată în scopul funcționării unei instituții culturale.

O decizie cu privire la această construcție va fi luată după consultarea unor specialiști .

Related posts

Judecătorii pășcăneni au validat mandatul de consilier al liberalului Mihai Grigoriu

Răzvan Grecu

Răchiteni, 21 noiembrie: Ședință ordinară de Consiliu Local (VIDEO )

Redacția

Aproximativ 30 de câini au fost strânși de pe străzile municipiului Pașcani și duși în adăpost! Necesarul de hrană pentru aceștia nu a fost încă asigurat de administrația locală

Iulia Huțanu
Încarcă...