NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Șefii de promoție din Pașcani premiați de administrația locală

Diplome și premii pentru șefii de promoție din Pașcani. Festivitatea a avut loc astăzi, de Ziua Drapelului Național, în piațeta din fața primăriei. Alături de cei 15 șefi de promoție, la eveniment a fost prezent primarul Dumitru Pantazi, viceprimarul Gabriela Nedelcu, angajați ai administrației locale, dar și părinți cât și cadre didactice care au contribuit la rezultatele elevilor.

Tinerii au fost felicitați de edilul local, care le-a urat succes în noua etapă a vieții. Absolvenții au fost premiați cu bani, coronite cu flori, un pachet cu dulciuri și o diplomă de excelență. Și directorii de școli au primit flori și diplome.

Excelența în educație a fost premiată în ultimii de către administrația locală, în cadru festiv. Educația, cu tot ceea ce ține de învățământ, este cea mai importantă prioritate. De-a lungul timpului, „școala pășcăneană” a răspuns bine acestui deziderat. Chiar dacă am trait cu toții o perioadă mai dificilă, elevii au fost consecvenți și s-au pregătit pentru următoarea etapă din viața lor.

Tabelul cu șefii de promoție.

loading...
Advertisements

Related posts

Despre Săptămâna Masteratelor de la Drept cu doi reprezentanți ai Asociației ASD UAIC

Teona Gherasim

Salvaţi lectura! Concurs literar organizat la Colegiul „Unirea”

Ema Roman

Dezbatere pe teme religioase, cu elevii din Paşcani şi Târgu Frumos

Ema Roman
Încarcă...