NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local Sănătate

Șef de secție de la Spitalul Municipal de Urgență confirmat cu COVID-19. Pacienții și personalul vor fi testați. Alți doi pozitivi în prima zi de Paște!

Un alt medic de la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Este vorba despre șeful Secției de Îngrijiri Paliative.

Acesta a fost testat în decursul zilei de sâmbătă, deoarece recent suferise o viroză respiratorie. Duminică, 19 aprilie, a fost transportat în izolare la Spitalul de Pneumoftiziologie Iași, având sensibilitate pulmonară. Rezultatul testului a fost unul pozitiv, iar ulterior s-a decis transferul la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

La nivelul secției de Îngrijiri Paliative a început ancheta epidemiologică. Din informațiile noastre, toți pacienții și personalul medical vor fi testați. Șeful de secție nu a fost în ultimele cinci zile în unitatea medicală.  

De asemenea, duminică noaptea, alte două persoane din Pașcani au fost transportate la Spitalul de Boli Infecțioase Iași. Este vorba despre un bărbat de 68 de ani și o femeie de 34 de ani.

  

Reamintim că în acest weekend și un angajat al operatorului județean ApaVital a fost transportat la Iași din cauza infectării.

Alți trei medici și două asistente, din cadrul Spitalului Municipal de Urgențe Pașcani, sunt sub tratament împotriva COVID-19.

Advertisements

Related posts

Nu bei suficientă apă? Ce se întâmplă în organism din această cauză

Redacția

Iaşul ar putea face 800 de teste zilnic, dar momentan nu este cerere

Redacția

Unul dintre centrele de vaccinare de la Pașcani a fost preluat de Hălăucești, la intervenția primarului Marius Pintilie

Răzvan Grecu
Încarcă...