RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Sediul și curtea școlii din Fântânele, igienizate în așteptarea elevilor de la ”Iordache Cantacuzino”

Angajați de la Gospodăria Comunală, societatea CLP Ecoserv SRL și beneficiari ai ajutorului minim garantat au început de astăzi o acțiune de curățenie și igienizare a curții școlii ”Ion Creangă”, din Fântânele. În această locație urmează să fie mutată activitatea educativă a școlii ”Iordache Cantacuzino”.

De la primele ore ale dimineții, muncitorii au intervenit pentru activități de curățenie. Se lucrează în curtea imobilului și în interior. Vor fi verificate instalațiile de apă, canalizare, gaze și electricitate.

“Ne dorim să oferim condiții optime cadrelor didactice și copiilor”, se arată într-un răsuns al purtătorului de cuvânt, din cadrul Primăriei Pașcani.   

Școala ”Iordache Cantacuzino” face parte din lista proiectelor cu finanțare europeană. Activitatea didactică va fi mutată, în mare parte în locația din Fântânele.  

  

Ordinul de începere a lucrărilor va fi dat de către Primăria Pașcani, odată cu finalizarea procesului de eliberare a școlii.

Related posts

Un consilier local renunță la funcție pentru un loc de muncă bine plătit în străinătate!

Răzvan Grecu

Primăria face lumină în cazul licitației de concesionare a serviciului de iluminat public:„se analizează în termenul stabilit!”

Răzvan Grecu

INFORMARE METEOROLOGICĂ de ploi şi răcire accentuată în Moldova

Redacția
Încarcă...