NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Sediul ApaVital SA din Iași va fi reabilitat! Costurile sunt de 200.000 de euro

Compania de apă-canal ApaVital SA intenționează să reabiliteze termic corpul D la sediul din Copou, de pe strada Mihai Costăchescu, nr. 6. Licitația pentru execuția lucrărilor este programată pe data de 25.11.2020. Prevederea bugetară a procedurii este de 1.006.539 lei, fără TVA, aproximativ 200.000 euro.

„Intervențiile propuse prin prezenta documentație vor fi făcute asupra corpului D care cuprinde două volume conectate la nivelurile 1 și 2, având regimul de înălțime de S+P+2E, respectiv S+P+2E. Înălțimea maximă a clădirii atinge 19,95 metri. Coprul D al sediului are o suprafață construită de 409,67 metri pătrați. Fiecare volum al corpului are câte un acces principal care se realizează din strada M. Costăchescu (un acces pe fațada principală și un acces din curtea interioară a clădirii). Construcția prezintă degradări ale stratului suport exterior al pereților și la nivelul soclului”, se arată în descrierea actuală.

ApaVital SA a stabilit lista de lucrări ce urmează să fie realizate de constructor

Comisia de evaluare va alege oferta constructorului cu prețul cel mai mic.

„Suprafețele pline ale fațadelor corpului D se vor reface pentru a susține un nou tip de fațadă ventilată, finisată cu plăci de fibrociment sau plăci de gips carton rezistente la umiditate, finisate cu un strat de tencuială mozaicată. Soclul este placat cu marmură și plăci ceramice și va suporta lucrări de termoizolare și refacere a stratului de uzură-plăci de fibrociment tridimensionale. Toate golurile de geam se vor termoizola perimetral cu polistiren de 2 centimetri. La toate ferestrele exterioare se va monta glaf metalic. Ancadramentele la uși și ferestre și profilurile orizontale se vor termoizola cu polistiren extrudat 2 centimetri”, se arată în caietul de sarcini.

  

Compania de apă-canal cumpără produse de balastieră de 270.000 de euro

Totodată, ApaVital SA a organizat altă licitație pentru achiziția produselor de balastieră. Contractul are o valoare estimată de 1.300.750 lei, fără TVA, aproximativ 270.000 de euro. La procedură au fost depuse mai multe oferte din partea unor societăți cu sediul în Iași: Simmar Trans SRL, Euromax Company SRL, Crea Trans SRL, Kama Build SRL, Conest SA. Ofertele au intrat în etapa de evaluare financiară.

„Necesitatea achiziționării acestor produse pentru asigurarea continuității desfășurării activității de întreținere, exploatare și extinderi a sistemului de alimentare cu apă și de canalizare ale ApaVital SA a fost creată de motivația optimizării costurilor de exploatare eficientă și în condiții de siguranță a obiectivelor existente din cadrul sectoarelor de exploatare, precum și optimizarea cheltuielilor privind modernizarea și extinderea rețelelor de apă-canal”, este contextul în care se realizează achiziția.

bzi

Advertisements

Related posts

O firmă din Pașcani a câștigat licitația de furnizare şi distribuţie de fructe proaspete pentru elevii din judeţ în acest an şcolar

Redacția

Primăria scoate la vânzare Salonul Albastru și clădirea în care a funcționat SC Legume SA! Vezi câți bani cere!

Ema Roman

Descoperire a inspectorilor fiscali. O firmă din Pașcani are datorii la stat de aproximativ 6 milioane euro

Redacția
Încarcă...