RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieLocal

Ședință pentru “Zilele Municipiului” ediția 2024! Iată despre ce s-a discutat

Membrii comisiei care se ocupă de organizarea evenimentului din acest an au avut astăzi programată o primă întâlnire. Discuțiile au avut în vederea o serie de măsuri menite să îmbunătățească organizarea evenimentului.

A fost o ședință de lucru la care reprezentanții mass-media nu au avut acces. Un prim subiect a vizat parcul de distracții, care în trecut era organizat în piațeta din fața Oficiului Poștal din zona deal. Consilierul Cătălin Conache a propus ca acesta să fie amplasat în parcul Peștișorul pe zona destinată astăzi mișcării în aer liber. Tot în acea zonă ar putea fi alocate suprafețe de teren pentru comercianți care vând accesorii, dulciuri sau alte produse pentru copii. Dacă propunerea va fi pusă în practică, atunci strada Republicii urmează să fie înschisă.

De asemnea, s-a discutat și pe marginea activității teraselor. Propunerea aceluiași consilier a fost aceea ca ele să rămână doar în zona centrală, pe exact pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt .

Discuții au fost legate și de modul de organizarea a activităților pe partea artistică. Mirela Ancuța, inspector în cadrul Biroului Sport Cultură a propus ca deschiderea evenimentului să fie marcată de o serie de activități mult mai frumoase decât anul trecut. Ea a venit cu propunerea organizării unui spectacol de operă sau a unei piese de teatru la Casa de Cultură, cu prezența unor artiști mult mai marcanți, dar directorul acestei instituții a refuzat din start ideea, pe motiv că nu ar exista public pentru așa ceva.

  

Legat de artiștii care vor concerta la Pașcani în perioada 5-7 iulie 2024, s-a propus ca procedura de achiziție a serviciilor să fie făcută diferit față de anul trecut, astfel încât să se poată purta discuții directe pe marginea ofertelor, cu cei care doresc să aducă artiștii la Pașcani.    

Vlad Macovei, consilier local, a venit și el cu propunerea ca municipalitatea să achiziționeze o scenă pentru organizarea evenimentului, astfel încât să nu se mai discute de închirierea acestui serviciu pe perioada evenimentelor. 

Related posts

Opoziția, “vinoveții” de serviciu ai primarului! Nervi și țipete marca D. Pantazi

Marius Parteni

Jaful perfect: Primăria va angaja avocat în procesul cu AgroComplex și va declara recurs

Marius Parteni

România, încă 30 de zile în starea de alertă începând de astăzi. Reguli de Paşte şi 1 mai

Redacția
Încarcă...