NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ședință pentru iluminatul public. Primarul a solicitat clarificări legate de intervenții și investiții!

Primăria Pașcani a găzduit astăzi o întâlnire, între reprezentanții autorității locale și cei ai firmelor care se ocupă de lucrările de modernizare a iluminatului public. Discuțiile au fost purtate pe marginea lucrărilor ce vor fi executate și a iluminatului festiv de sărbători.

Marius Pintilie, primarul Municipiului Pașcani, susține că a solicitat intervenții și reparații cu prioritate în zonele unde iluminatul public nu există sau funcționează cu deficiențe.

În ceea ce privește iluminatul festiv, prilejuit de sărbătorile de iarnă, vor fi folosite aceleași accesorii în acest an, nu se va recurge la închirirea unor instalații, mai ales că există semnale clare că vor fi anulate multe evenimente publice în perioada Crăciunului și Anului Nou.

“Ne dorim să facem economie, să cheltuim banii în interesul cetățenilor, pentru probleme importante. În actualul contract cu firmele care se ocupă de iluminatul public, este prevăzută și partea de iluminat festiv, deci nu vrem să facem cheltuieli inutile”, a precizat Marius Pintilie, primarul Municipiului Pașcani.

Astăzi dimineață pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt, din intersecția de la Spitalul Municipal, a început un amplu proces de verificare și întreținere a sistemului de iluminat public.

Advertisements

Related posts

Problemă ecologică gravă. Comunele și orașele din județ riscă să se îngroape în gunoaie

Redacția

Claudiu Bodoașcă (PNL) acuză primarul de dezastrul privind accesările de fonduri europene

Răzvan Grecu

Analiză finală: MOLDOVA NU VA AVEA AUTOSTRADĂ

Redacția
Încarcă...