RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ședință ordinară de CL cu 8 puncte pe ordinea de zi

Luni, 16 februarie, Consiliul Local al municipiului Pașcani este convocat în ședință ordinară. Evenimentul se va desfășura începând cu ora 10.30, în sala de ședințe.

  1. Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului local de venituri si cheltuieli si a Programului obiectivelor de investitii, cu finantare de la bugetul local si alte surse de finantare, al Municipiului Pascani, pe anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)
  2. Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului centralizat al institutiilor si activitatilor finantate integral din venituri proprii si a Programului obiectivelor de investitii, pentru anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU(Dezbatere)
  3. Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului centralizat al institutiilor si activitatilor finantate din venituri proprii si subventii, pentru anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)
  4. Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului integral din venituri proprii (sursa F) al institutiilor si a Programului obiectivelor de investitii, pentru anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2015

{module FĂ O NOMINALIZARE PENTRU Gala Actualitatea TV 2015}

  

5.Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului Creditelor Interne si a Programului obiectivelor de investitii finantate din credite interne pentru anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

6.Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli si a Programului obiectivelor de investitii pentru anul 2015 ale Spitalului Municipal de Urgenta Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU(Dezbatere)

7.Proiect de HOTARARE privind completarea HCL nr.52/22.06.2014, privind alegerea Comisiei de validare a mandatelor de consilier din cadrul Consiliului Local al municipiului Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU(Dezbatere)

8.Proiect de HOTARARE privind alegerea presedintelui de sedinta pentru perioada martie-mai 2015 – initiatorPANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Începe încă un recensământ: al circulaţiei pe drumurile din judeţ

Redacția

Pregătiri pentru lupta cu zăpada la Pașcani!

Marius Parteni

Informații noi în dosarul „AgroComplex”! Laviniu Dragomirescu, fostul jurist al Primăriei, contrazice inspectorii Curții de Conturi: un referat întocmit în aprilie 2009 informa secretarul și Consiliul Local cu privire la datoria firmei lui Dumitru Pantazi

Răzvan Grecu
Încarcă...