NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ședință ordinară de CL cu 8 puncte pe ordinea de zi

Luni, 16 februarie, Consiliul Local al municipiului Pașcani este convocat în ședință ordinară. Evenimentul se va desfășura începând cu ora 10.30, în sala de ședințe.

  1. Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului local de venituri si cheltuieli si a Programului obiectivelor de investitii, cu finantare de la bugetul local si alte surse de finantare, al Municipiului Pascani, pe anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)
  2. Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului centralizat al institutiilor si activitatilor finantate integral din venituri proprii si a Programului obiectivelor de investitii, pentru anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU(Dezbatere)
  3. Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului centralizat al institutiilor si activitatilor finantate din venituri proprii si subventii, pentru anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)
  4. Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului integral din venituri proprii (sursa F) al institutiilor si a Programului obiectivelor de investitii, pentru anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2015

{module FĂ O NOMINALIZARE PENTRU Gala Actualitatea TV 2015}

5.Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului Creditelor Interne si a Programului obiectivelor de investitii finantate din credite interne pentru anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

6.Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli si a Programului obiectivelor de investitii pentru anul 2015 ale Spitalului Municipal de Urgenta Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU(Dezbatere)

7.Proiect de HOTARARE privind completarea HCL nr.52/22.06.2014, privind alegerea Comisiei de validare a mandatelor de consilier din cadrul Consiliului Local al municipiului Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU(Dezbatere)

8.Proiect de HOTARARE privind alegerea presedintelui de sedinta pentru perioada martie-mai 2015 – initiatorPANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Barajul de la Lunca Pașcani va fi vizitat în luna mai de primul ministru, Victor Ponta

Răzvan Grecu

Edilul municipiului nu dă cu zilele pe la Primărie, dar pune presiune pe funcționari! Iată despre ce este vorba

Marius Parteni

Pantazi propune primarilor de comune să se asocieze pentru a crea un serviciu de salubritate zonal

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site