NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ședință la școala ”Iordache Cantacuzino”. Se va discuta pe subiectul legat de transportul elevilor, chiar dacă există o singură solicitare!

Consiliul de Administrație al școlii ”Iordache Cantacuzino” se întâlnește în ședință marți, 2 martie. La aceasta vor participa și reprezentanți ai Asociației Părinților. Pe ordinea de zi sunt mai multe subiecte, printre care și cel cu privire la asigurarea transportului elevilor către sediul provizoriu, din cartierul Fântânele.

Din informațiile deținute de reporterii Actualitatea Tv, conducerea școlii va propune spre dezbatere singura cerere depusă în acest sens. De asemenea, reprezentanții unității școlare au anunțat că vor avea câteva propuneri cu privire la modul de organizarea a circulației rutiere și libera circulație a elevilor.

Subiectul legat de transportul elevilor către școala din cartierul Fântânele a fost discutat în ședința Consiliului Local, ce a avut loc vineri, 26 februarie. Viceprimarul Cristian Rățoi a prezentat în plenul ședinței singura cerere care a fost depusă în acest sens.

Aceasta este formulată de către Mihai Buhăiescu, membru PSD, după cum s-a exprimat viceprimarul. El a ținut să arate faptul că solicitarea nu conține date de identificare a persoanei și a recomandat părinților să facă cereri concrete.

  

Solicitările părinților ar trebui să conțină adresa de domiciliu, traseul copiilor, ora când trebuie să ajungă la școală. În condițiile în care vor exista cereri, acestea vor fi analizate la nivelul școlii și Primăriei.

Advertisements

Related posts

Sancţiuni în valoare de 51.000 lei, dispuse de ISU pentru Primăria Paşcani

Ema Roman

Lipsă apă potabilă în Moțca până la ora 12.00

Redacția

Probleme vechi și noi la audiențele săptămânale de la Primăria Pașcani: autorizații pentru construcții, ajutoare sociale și chestiuni de fond funciar

Ema Roman
Încarcă...